ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου στις 14 Απριλίου στην Άγκυρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δένδιας

Ο Υπουρ­γός Εξω­τε­ρι­κών Νίκος Δέν­διας έκανε δεκτή, κα­ταρ­χήν, την πρό­σκλη­ση του Τούρ­κου ομο­λό­γου του Με­βλούτ Τσα­βού­σο­γλου να με­τα­βεί στην Άγκυ­ρα στις 14 Απρι­λί­ου, εφό­σον, όμως, επι­κρα­τούν οι κα­τάλ­λη­λες συν­θή­κες.

Σύμ­φω­να με δι­πλω­μα­τι­κές πηγές, στο πλαί­σιο των πο­λι­τι­κών δια­βου­λεύ­σε­ων με­τα­ξύ του Ελ­λη­νι­κού και του Τουρ­κι­κού Υπουρ­γεί­ου Εξω­τε­ρι­κών που διε­ξή­χθη­σαν σή­με­ρα στην Αθήνα, εξε­τά­στη­κε με­τα­ξύ άλλων, η προ­ο­πτι­κή συ­νά­ντη­σης των δύο Υπουρ­γών στο προ­σε­χές μέλ­λον.

Στο πλαί­σιο αυτό, ο Υπη­ρε­σια­κός Γε­νι­κός Γραμ­μα­τέ­ας του Υπουρ­γεί­ου Εξω­τε­ρι­κών Πρέ­σβης Θε­μι­στο­κλής Δε­μί­ρης ενη­μέ­ρω­σε τον Τούρ­κο ΥΦΥ­ΠΕΞ Πρέ­σβη Σε­ντάτ Ονάλ, ότι ο Υπουρ­γός Εξω­τε­ρι­κών Νίκος Δέν­διας έκανε δεκτή, κα­ταρ­χήν, την πρό­σκλη­ση του Τούρ­κου ομο­λό­γου του Με­βλούτ Τσα­βού­σο­γλου να με­τα­βεί στην Άγκυ­ρα στις 14 Απρι­λί­ου, εφό­σον, όμως, επι­κρα­τούν οι κα­τάλ­λη­λες συν­θή­κες.

Πηγή: thetoc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.