Μια νέα υπόθεση διακίνησης σημαντικής ποσότητας ηρωίνης από δύο ημεδαπούς συζύγους, κατοίκους Ιαλυσού, εξιχνίασαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και παρακολούθηση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.
Συνελήφθησαν ειδικότερα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για τα περαιτέρω, ένας 56χρονος Ροδίτης, που είναι ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του για άλλη υπόθεση και η 43χρονη σύζυγός του.
Οι αστυνομικοί συγκεκριμένα παρουσία δικαστικού λειτουργού είχαν θέσει σε επιτήρηση την οικία τους στην Ιαλυσό και την 16.50 ώρα της Παρασκευής, όταν τους εντόπισαν, τους υπέβαλαν σε έλεγχο. Στην κατοχή τους βρήκαν 375 ευρώ κι ένα κινητό.
Ακολούθησε νομότυπος έλεγχος εντός της οικίας και στο σαλόνι βρέθηκαν 272,9 γραμμάρια ηρωίνης σε δύο συσκευασίες, δύο συσκευασίες με κάνναβη βάρους 23,4 γραμματίων, 6 κινητά τηλέφωνα και 6 κάρτες sim και δύο ζυγαριές.
Προανακρινόμενοι δεν έδωσαν εξηγήσεις και δήλωσαν ότι θα αναπτύξουν τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς τους ενώπιον του δικαστηρίου. Διατείνονται, πάντως, ότι ήθελαν τα ναρκωτικά για ιδίαν χρήση ως εξαρτημένοι.
Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας τους παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο την 28η Ιουνίου 2019.
Ως συνήγορος υπεράσπισής τους παρίσταται ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Δημητριάδης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ