ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεάνθης: Ανάλογη συνέχεια

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΛΕΑΝΘΗΣ

Στο δρόμο των επι­τυ­χιών συνέ­χισε ο Κλε­άν­θης και στο πλαίσιο της 14ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας. Οι «ροσο­νέρι» επι­κρά­τη­σαν στο γήπεδο της Λίνδου του τοπικού Κλε­ό­βου­λου με το εντυ­πω­σιακό σκορ 5-3, απο­τέ­λε­σμα που τους ανέβασε στην 3η θέση του πίνακα, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο Φοίβο Κρε­μα­στής.

Η ομάδα του Μιχάλη Τσι­βρινή παρου­σί­ασε σε ακόμα μία ανα­μέ­τρηση το καλό της αγω­νι­στικό πρόσωπο, δείγμα της πολύ καλής δου­λειάς που έγινε στην διάρ­κεια της δια­κο­πής για τις γιορτές.

Πάντως, ο έμπει­ρος τεχνι­κός ζήτησε από τους ποδο­σφαι­ρι­στές του να χαμη­λώ­σουν τους τόνους και να μείνουν συγκε­ντρω­μέ­νοι στην διάρ­κεια των προ­πο­νή­σεών τους, έτσι ώστε να έχουν ανάλογη συνέ­χεια στα παι­χνί­δια που ακο­λου­θούν, αρχής γενο­μέ­νης από την εντός έδρας ανα­μέ­τρηση της 15ης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο τον Αστέρα Παστί­δας.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των «ροσο­νέρι» ξεκί­νησε χθες το μεση­μέρι στο γήπεδο Παρα­δει­σίου, με τον Μιχάλη Τσι­βρινή μετά από το απα­ραί­τητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις φυσικής κατά­στα­σης και αγω­νι­στικά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Οι προ­πο­νή­σεις των ποδο­σφαι­ρι­στών του Κλεάνθη θα συνε­χι­στούν την Τετάρτη, με την προ­ε­τοι­μα­σία να ολο­κλη­ρώ­νε­ται την Παρα­σκευή, καθώς το παι­χνίδι ανα­μέ­νε­ται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για την Κυριακή, αφού την Τετάρτη ο Αστέρας Παστί­δας έχει παι­χνί­δια για την προη­μι­τε­λική φάση του Κυπέλ­λου Δωδε­κα­νή­σου.

Πρό­βλημα ο Φωτει­νής

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Φωτει­νής έγινε ανα­γκα­στική αλλαγή στο παι­χνίδι του Σαβ­βά­του με τον Κλε­ό­βουλο, καθώς ένιωσε ενο­χλή­σεις στον δικέ­φαλο στον οποίο αντι­με­τώ­πισε πρό­βλημα τραυ­μα­τι­σμού το προη­γού­μενο χρονικό διά­στημα.

Ο έμπει­ρος κεντρι­κός αμυ­ντι­κός θα ακο­λου­θή­σει θερα­πευ­τική αγωγή όλη την εβδο­μάδα και όπως γίνεται εύκολα αντι­λη­πτό δεν υπο­λο­γί­ζε­ται για το παι­χνίδι με τους Παστι­δε­νούς, όπως και οι Χαλίς Σιέχ και Γιώργος Σκόρπος, με τον πρώτο να συνε­χί­ζει τις θερα­πείες και τον δεύτερο να ανε­βά­ζει ρυθμούς, καθώς από χθες συμ­με­τείχε σε μέρος του κανο­νι­κού προ­γράμ­μα­τος της προ­πό­νη­σης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.