Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου στην σχολή ANCO

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Λέσχης Lions Ρόδου για την παγκόσμια ημέρα διατροφής και ύστερα από την επίσκεψη της διατροφολόγου Κας Χρύσας Καραγιάννης στο 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου έγινε το δεύτερο σκέλος της δράσης.

Συγκεκριμένα έγινε επίσκεψη των παιδιών του ειδικού δημοτικού σχολείου μαζί με τη διευθύντρια Κα Βασιλική Παυλίδου και των δασκάλων και συνοδών τους στις εγκαταστάσεις της σχολής ξενοδοχειακών επαγγελμάτων, ANCO.

Έγινε ομιλία από τη διατροφολόγο Κα Ματίνα Πουλή για τη σημασία της σωστής διατροφής και στη συνέχεια τα παιδιά ανά ομάδες επισκέφθηκαν τους χώρους μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αισθητικής, όπου τα παιδιά έφτιαξαν τις δικές τους πίτσες και γλυκά , ενώ χαλάρωσαν με ειδικό μασάζ από το εξειδικευμένο προσωπικό της σχολής.

Στο τέλος πήραν τα φαγητά μαζί τους, βγήκαν αναμνηστική φωτογραφία με τα αναμνηστικά διπλώματα που τους μοιράστηκαν από τη διευθύντρια της σχολής Κα Στεργία Έψιμου και αποχώρησαν με τα χαμόγελα εμφανή στα πρόσωπά τους.

Θερμές ευχαριστίες στη διευθύντρια της σχολής ANCO Κα Στεργία Έψιμου και στο προσωπικό της σχολής για την άψογη και επαγγελματική προετοιμασία και εκτέλεση της δράσης και στη διευθύντρια του ειδικού δημοτικού σχολείου Κα Βασιλική Παυλίδου, στους δασκάλους και τους συνοδούς των παιδιών για τη βοήθεια και συνεργασία τους για την επιτυχία της δράσης αυτής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου