Αθλητικά

Διαγόρας: Λύνεται η συνεργασία με Κέρι

ΚΕΡΙ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Χωρίς τον Λόρι Κέρι θα πορευτεί στην συνέχεια της Football League ο Διαγόρας.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του «γηραιού» στην έως τώρα πορεία του συλλόγου στην σεζόν 2019-2020, ζήτησε να αποχωρήσει επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Ήδη οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας τους, με τον Λόρι Κέρι να θεωρείται ήδη παρελθόν από τις τάξεις των «κυανέρυθρων».
Θεωρείται δεδομένο ότι ο Διαγόρας θα κινηθεί στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο για να καλύψει το κενό που προέκυψε από την αποδέσμευση του Λόρι Κέρι.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.