Τοπικές Ειδήσεις

Covid – free το Δημαρχείο Κω- Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου

Ο Δήμος Κω ενδιαφέρεται και ενεργεί σε όλες τις κατευθύνσεις, πρωτίστως για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, της υγείας των εργαζομένων του και των συμπατριωτών μας.

Ειδικά σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο όπου η πανδημία έχει τρομακτικές επιπτώσεις στην κοινωνία και στην οικονομία.

Σε αυτό το πλαίσιο ολοκληρώθηκε σήμερα η απολύμανση των χώρων και η διαδικασία αποτελεσμάτων των τεστ που διενεργήθηκαν χθες, στους εργαζόμενους και στα πολιτικά στελέχη των υπηρεσιών του Δημοτικού Μεγάρου.

Σε σύνολο 72 τεστ όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά.

Ως εκ τούτου οι υπηρεσίες του Δημαρχείου επανέρχονται τη Δευτέρα στην φυσιολογική λειτουργία τους, λαμβάνοντας πάντα τα ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και δημότες.

Η τήρηση των υγειονομικών όρων και κανόνων, όπως και όλων όσα προβλέπει σε κάθε περίπτωση η Πολιτεία, είναι ευθύνη όλων μας.

Η εφαρμογή τους απαιτεί εγρήγορση και αμεσότητα παρέμβασης, όπως έχει αποδείξει ότι διαθέτει ο Δήμος Κω.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί τους συνδημότες μας για την κατανόησή τους στην ανάγκη να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες, για το διάστημα που απαιτήθηκε, και τους εργαζόμενους του Δήμου για την υπεύθυνη στάση τους.

 

Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου