Με μία χαλαρή προπόνηση θα ολοκληρώσει σήμερα το απόγευμα ο Ηρακλής Μαριτσών την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας στην Κω.
Στην αποστολή των «ροπαλοφόρων», οι οποίοι θα κάνουν το ταξίδι τους αυθημερόν, δεν θα συμπεριληφθούν οι Αλέξανδρος Φελεσάκης και Μανώλης Ευγενικός.
Ο μεσοαμυντικός του Ηρακλή ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από τράβηγμα και αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με την προοπτική να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Κλεάνθη . Όσο για τον έμπειρο επιθετικό, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθησυχαστικά. Ο τραυματισμός του στο γόνατο αποδείχθηκε επιπόλαιος, οι ενοχλήσεις που αισθάνεται υποχωρούν και καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να ενταχθεί στο ομαδικό πρόγραμμα δουλειάς.
Οι πάντες στον Ηρακλή περιμένουν η ομάδα να επιβεβαιώσει στο αυριανό παιχνίδι τη δυναμική της, σε καμία περίπτωση όμως δεν διανοούνται να χαρακτηρίσουν την αποστολή της εύκολη.
Η ομάδα της Καρδάμαινας έχει ενισχυθεί, πολλοί την περιμένουν να εμφανιστεί κατά πολύ σε σύγκριση με τα όσα έδειξε στο προηγούμενο πρωτάθλημα και οι Μαριτσενοί προετοιμάζονται για ένα ματς ειδικών συνθηκών και υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ