Ειδήσεις

ABTA: Ο τουριστικός κλάδος της Ελλάδας μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω στο μέλλον

«Ο τουριστικός κλάδος της Ελλάδας μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω στο μέλλον», δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος του Συνεδρίου της ABTA, Nοέλ Ιωσηφίδηςστο ξενοδοχείο της Πύλου «Costa Navarino».

Ειδικότερα, ο ίδιος συμπλήρωσε ότι: «Η Aegean Airlines και το Costa Navarino αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην χώρα. Με την Aegean Airlines ταξίδεψαν για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες του συνεδρίου, την οποία την χαρακτήρισαν ως μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην χώρα».

«Η οικονομία της Ελλάδας στηρίζεται στον κλάδο του τουρισμού. Ενώ το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της κάθε χώρας θα έπρεπε να είναι παντοδύναμο, ωστόσο καμία χώρα δεν έχει επιτύχει αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου