Ειδήσεις

Συνάντηση του κ. Τ.Χατζηιωάννου με εκπροσώπους σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες 15-0-14 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, η πρώτη συνάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Επικοινωνίας κ. Τέρη Χατζηϊωάννου και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιου Αϊβάζη, με εκπροσώπους παροικιακών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, ομάδων και συλλόγων με κοινωνική και εκπαιδευτική δράση καθώς και χορευτικών και θεατρικών ομάδων.

Τη συζήτηση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος, αναπτύσσοντας το σκεπτικό της πολιτικής που θα ακολουθήσει η νέα Δημοτική αρχή στον τομέα του Πολιτισμού, δείχνοντας μια νέα διάθεση και προοπτική ανάπτυξης και αξιοποίησης πόρων, χώρων και ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, παίρνοντας αμέσως το λόγο, μίλησε για την ανάγκη συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σε θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού όλων των εκδηλώσεων που θα συμβούν στο νησί της Ρόδου, προκειμένου να γίνεται έγκαιρα και σωστά οργανωμένα, η στήριξη και η διαφήμιση τους σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση όπου τον λόγο πήραν σχεδόν όλοι οι παριστάμενοι εκπρόσωποι, καταθέτοντας προβληματισμούς, ιδέες αλλά και ικανοποίηση για την πρωτοβουλία αυτή, της νέας Διοίκησης του Πολιτισμού του Δήμου της Ρόδου.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα ειπώθηκαν, θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα η επίσημη παρουσίαση του τελικού σχεδιασμού για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και η εκ νέου ενημέρωση των παραπάνω φορέων, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου