Ειδήσεις

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Ισπανού πρέσβη στον Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Χατζημάρκο

Τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα Alfonso Lucini Mateo, δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Στην συνάντηση επισημάνθηκαν οι ιδιαίτεροι φιλικοί δεσμοί της Ελλάδας με την Ισπανία. Με δεδομένο ότι οι δύο χώρες, στην περίοδο της οικονομικής ύφεσης, έχουν κοινά προβλήματα και βρίσκονται αντιμέτωπες με τις ίδιες αντίξοες συνθήκες, ο Ισπανός Πρέσβης ζήτησε να ενημερωθεί για την τρέχουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, ενώ από πλευρά του ο Περιφερειάρχης θέλησε να ενημερωθεί για τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ισπανία μετά την απόπειρα απόσχισης της Καταλωνίας, σε συνάρτηση με τις αποσχιστικές τάσεις, που ενισχύονται το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου