ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλείνουν σχολεία λόγω κορωνοϊού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
απολύμανση σχολείο

Στη δημο­σιό­τητα έδωσε το υπουρ­γείο Παι­δείας λίστα με σχολεία ή τμήματα σχο­λείων, τα οποία θα παρα­μεί­νουν κλειστά τις επό­με­νες ημέρες, λόγω κορω­νοϊού.

Σύμφωνα με το υπουρ­γείο Παι­δείας, τα σχολεία ή τα τμήματα αυτών που ανα­στέλ­λουν τη λει­τουρ­γία τους, είναι τα εξής:
  • 2ο Γενικό Λύκειο Και­σα­ρια­νής (έως 27 Σεπτεμ­βρίου)
  • 2ο Δημο­τικό Βουτών Ηρα­κλείου (έως 27 Σεπτεμ­βρίου)
  • 2ο Γυμνά­σιο Πύργου Ηλείας: Ανα­στέλ­λει τη λει­τουρ­γία του μόνο το τμήμα Β5 έως 27 Σεπτεμ­βρίου
  • Δημο­τικό Σχολείο Ειδικής Αγωγής Καλ­λι­θέας Λήμνου (έως 18 Σεπτεμ­βρίου)
  • Νηπια­γω­γείο Ειδικής Αγωγής Καλ­λι­θέας Λήμνου (έως 18 Σεπτεμ­βρίου)
  • 7ο Δημο­τικό Σχολείο Αλε­ξάν­δρειας Ημαθίας (έως 18 Σεπτεμ­βρίου)

Ακο­λου­θεί η λίστα, όπως δημο­σιεύ­θηκε στην ιστο­σε­λίδα του υπουρ­γείου Παι­δείας

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι επέ­κταση της υπο­χρέ­ω­σης της χρήσης μάσκας και σε ανοι­χτούς χώρους όπου παρα­τη­ρεί­ται συνω­στι­σμός όπως πλα­τείες, στάσεις λεω­φο­ρείων και συναυ­λίες, ανα­στολή της λει­τουρ­γίας των κλει­στών κέντρων δια­σκέ­δα­σης με ζωντανή μουσική για 14 ημέρες και παρεμ­βά­σεις στη λει­τουρ­γία των λαϊκών αγορών, είναι μεταξύ των νέων μέτρων που φέρνει η επι­βα­ρυ­μένη εικόνα της Αττικής, η οποία απο­δει­κνύ­ε­ται ως η αχίλ­λειος πτέρνα στην αντι­με­τώ­πιση της παν­δη­μίας στη χώρα μας.

Την επι­βα­ρυ­μένη επι­δη­μιο­λο­γική εικόνα της Αττικής αλλά και συνο­λικά τη χώρας επι­βε­βαί­ω­σαν και τα χθεσινά στοι­χεία του ΕΟΔΥ, ο οποίος ανα­κοί­νωσε 310 νέα κρού­σματα σε όλη τη χώρα εκ των οποίων 197 είναι στην Αττική.

Πηγή kathimerini.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.