Ειδήσεις

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ. Κρεμαστινού στο Δήμαρχο Ρόδου

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει και να επιλύσει η νέα δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος ανέπτυξε στον κ. Κρεμαστινό το σκεπτικό του για το νέο μοντέλο διοίκησης του Δήμου και την πολιτική που σκοπεύει να χαράξει σε κάθε τομέα, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν το νησί, αλλά και να αντιμετωπισθούν οι προκλήσεις της επόμενης πενταετίας.

Με τη σειρά του ο κ. Κρεμαστινός εξέφρασε την πρόθεση του να στηρίξει τις προσπάθειες που καταβάλει η δημοτική αρχή προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων του νησιού της Ρόδου.

Το πρωί ο δήμαρχος επισκέφθηκε τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, παρουσία των αντιδημάρχων Μιχάλη Παλαιολόγου και Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου αντίστοιχα, καθώς και του πρώην αντιδημάρχου Μιχάλη Χριστοδούλου και των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων.

Μιλώντας στο προσωπικό και τα στελέχη τόσο της Καθαριότητας όσο και των Τεχνικών Υπηρεσιών, ο δήμαρχος έθεσε τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής στους συγκεκριμένους τομές και ζήτησε από όλους να σταθούν αρωγοί στο έργο της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου