Η επιθυμία της διοίκησης να τον διατηρήσει στη θέση του προπονητή είχε ομολογηθεί εδώ και καιρό, οπότε το μόνο που απέμενε ήταν η πραγματοποίηση του ραντεβού, στο οποίο ο Βασίλης Βασιλώττος θα επιβεβαίωνε τη δική του εμπιστοσύνη στο πλάνο του Πολύστρατου.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν, οι απόψεις τους ταυτίστηκαν πλήρως και η ομάδα των Λαέρμων έκλεισε και τυπικά την εκκρεμότητα που αφορούσε στην τεχνική της ηγεσία.

Στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ο Πολύστρατος φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα σύνολο το οποίο θα σφύζει από νεανικότητα και φρεσκάδα. Οι παράγοντες του συλλόγου θα είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πέντε έως έξι μετεγγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα προστεθούν στους τέσσερις που ανανέωσαν από προχθές.

Οι Λαερμενοί κράτησαν τους κεντρικούς αμυντικούς Γιώργο Πατούνα και Ραφαήλ Γιακούμαρο, τον ακραίο μέσο Αγαπητό Λυκοπάντη, καθώς και τον Λευτέρη Κυπριώτη, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί ξανά μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί η ρήξη χιαστών που είχε υποστεί ο ποδοσφαιριστής θα αποφασιζόταν χθες, μετά την εξέτασή του από τον γνωστό ορθοπεδικό Βασίλη Δημητρακόπουλο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ