Ένα ακόμα δικό του παιδί επανέφερε στις τάξεις του ο Κλεάνθης. Μετά από τουλάχιστον πέντε χρόνια ποδοσφαιρικής «περιπλάνησης», με τελευταίο σταθμό τον Ακουσίλαο, ο 26χρονος Σάββας Πολυμένωφ επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα ώστε να την υπηρετήσει όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο από τη θέση του μεσοεπιθετικού, αλλά και ως προπονητής, καθώς θα αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομών.
Κατά τα άλλα, οι Παραδεισιώτες συνεχίζουν να αναζητούν στη μετεγγραφική αγορά έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν ήδη γίνει και θα συνεχιστούν υπομονετικά και χωρίς βιασύνη, καθώς ο άνθρωποι του συλλόγου εκτιμούν πως το φετινό καλοκαίρι είναι τόσο ρευστό και απρόβλεπτο, που αργά ή γρήγορα θα φέρει στο δρόμο τους, ως… ώριμο «φρούτο», την κατάλληλη περίπτωση ποδοσφαιριστή.
Τέλος, την προσεχή Παρασκευή θα κατεβάσει «ρολά» το στέκι, το οποίο λειτουργεί ο σύλλογος εδώ και περίπου ένα μήνα στην πλατεία του Παραδεισίου.
Παρότι τα πανηγύρια απαγορεύτηκαν και δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακόμισης στο ναΐδριο της Αγίας Μαρίνας, την παραμονή και τα ανήμερα της ομώνυμης εορτής, στις 17 Ιουλίου, οι άνθρωποι του Κλεάνθη είναι βέβαιοι πως ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής δεν θα απουσιάσει από το καθιερωμένο ραντεβού και θα γράψει, με την παρουσία του, έναν ευχάριστο επίλογο στην προσπάθεια να ενισχυθεί το ταμείο του σωματείου.
Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία, ο κόσμος δεν γύρισε την πλάτη στον Κλεάνθη και του έδωσε «ανάσες», έστω κι αν αυτές δεν μπορούν να αξιολογηθούν με μέτρο σύγκρισης τις προηγούμενες χρονιές.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ