Μπόλικο άγχος και ανασφάλεια προκαλεί στον προπονητή Χρυσόστομο Χάσταλη, καθώς και στους παράγοντες του Αστέρα Παστίδας, η σκέψη πως η υποχρέωση του Διαγόρα, του Ιάλυσου και της Ρόδου να συγκροτήσουν, ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ομάδες Κ 19, είναι πιθανό να φέρει απροσδόκητες ανατροπές στον δικό τους σχεδιασμό.
Το συγκρότημα της Παστίδας διαθέτει σημαντικό αριθμό νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και ουδείς θα εκπλαγεί αν ορισμένοι εξ αυτών μπουν στο «μάτι» των τριών ισχυρών του νησιού.
Ο ίδιος ο σύλλογος δεν θα σταθεί εμπόδιο αν κάποια εκ των παιδιών θελήσουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε υψηλότερο επίπεδο, σε κάθε περίπτωση όμως θα το πράξει με… πόνο ψυχής, αφ’ ενός επειδή δεν θέλει να αποδυναμώσει μία επιτυχημένη ομάδα που πέρσι ξεχώρισε, αφ’ ετέρου διότι θα υποχρεωθεί να υποστεί την ταλαιπωρία και τα απρόβλεπτα της εξόδου στη μετεγγραφική αγορά.
Ο Χρυσόστομος Χάσταλης δεν έχει άλλη επιλογή από το να περιμένει τις εξελίξεις, να ελπίζει πως δεν θα κληθεί να διαχειριστεί καταστάσεις που τον ανησυχούν και ταυτόχρονα να σχεδιάζει το πλάνο της προετοιμασίας, η οποία προγραμματίζεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου.
Στο πλαίσιό της ο Αστέρας θα δώσει τουλάχιστον έξι φιλικά παιχνίδια, τα μισά εκ των οποίων έχουν ήδη κλείσει.
Η αρχή θα γίνει με τον Φοίβο στις 5 Σεπτεμβρίου, στις 19 του μήνα οι Παστιδενοί θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Καλυθιών, ενώ στις 26 θα λάβουν μέρος στο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου», το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο ο Κλεάνθης στο γήπεδο Παραδεισίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ