Την Τρίτη 7 Ιουλίου έγινε η γενική συνέλευση της Ένωσης S.L.2- F.L., όπου εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της σεζόν 2019-2020, ενώ τροποποιήθηκε το άρθρο 11 παράγραφος 5 του καταστατικού, έτσι ώστε να παραταθεί η θητεία του επικεφαλής της Λίγκας από δύο σε τέσσερα χρόνια και κατά συνέπεια όλου του διοικητικού συμβουλίου.
Ταυτόχρονα η Ένωση αποφάσισε να διεξαχθούν εκλογές μέχρι το τέλος Ιουλίου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, όπως είχε ενημερώσει με σχετική ανακοίνωση.
Ιδού το σημείο της ανακοίνωσης:
«…Τροποποιήθηκε το άρθρο 11 παρ. 5 του καταστατικού ως εξής: Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται τετραετής και οι αρχαιρεσίες της Ένωσης διεξάγονται εντός μηνός Ιουλίου».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι εκλογές δεν θα γίνουν έως το τέλος Ιουλίου, αλλά υπολογίζονται μέσα στον Σεπτέμβριο, για δύο λόγους:
Πρώτον, προκειμένου οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της περασμένης σεζόν (Α.Σ. Ρόδος, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Αστέρας Βλαχιώτη, Καλλιθέα, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικος και Α.Ο. Επισκοπής) να έχουν προλάβει να συσταθούν σε ΠΑΕ έτσι ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου.
Δεύτερον, για να έχει προχωρήσει το θέμα της επικείμενης αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών, προκειμένου οι ομάδες να γνωρίζουν πώς θα είναι τα πρωταθλήματα στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ