Το ισοζύγιο των ανανεώσεων συνεργασιών και των αποχωρήσεων κατάφερε να γυρίσει χθες υπέρ του ο Απόλλων Καλυθιών.
Το όνομα του νεαρού επιθετικού Μάριου Τομόρι προστέθηκε σε αυτά των Άγγελου Ροδίτη, Μιχάλη Στελλά, Μιχάλη Γαμπιεράκη, Αλμπάν Τερζίου, Ραφαήλ Γιαννίκη, Τίμου Σαββούλη, Όργκεστ Πέπα, Δημήτρη Μαγιόγλου, Ίγκλι Ιντρίζι, Μάριου Πλακίδα και Νίκου Τζούρα, ως μέρος της λίστας των ποδοσφαιριστών που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη.
Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος παρουσίασε πέρσι στα γήπεδα ένα ελκυστικό για τα μάτια των φιλάθλων σύνολο, ελπίζει πως οι περίπου δέκα πιτσιρικάδες που θα προωθηθούν από το εφηβικό θα προσαρμοστούν γρήγορα στις απαιτήσεις της Α’ κατηγορίας και θα αντέξουν το βάρος, ενώ είναι βέβαιο πως θα αναζητήσει στη μετεγγραφική αγορά, πάντα σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση του Κώστα Δημητριάδη, τις απαραίτητες «ενέσεις» εμπειρίας. Ο στόχος είναι να αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι σε θέση να φορέσουν από την πρώτη στιγμή φανέλα βασικού.
Η επιχείρηση ανασυγκρότησης της ανδρικής ομάδας του Απόλλωνα προφανώς και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.
Με δεδομένο πως αποχώρησαν δέκα ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του βασικού κορμού, ως ο καρπός της μεθοδικής και επίπονης προσπάθειας που είχε προηγηθεί, ο Παναγιώτης Ζούνης είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει ουσιαστικά από το μηδέν.
Υπενθυμίζεται, πως μέχρι σήμερα ο Απόλλων έχασε τους Μιχάλη Φυλακούρη, Λευτέρη Καστρινάκη, Νίκο Αρφαρά, Γιάννη Παραστατίδη, Δημήτρη Διακουράκη, Διονύση Θεοχαρόπουλο, Γιώργο Τσούλλο, Γιάννη Χοχλαστό, Αλέξανδρο Αρέτογλου και Γκέντριαν Πέπα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ