Μετά από την αρχική… καταιγίδα με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ και τις μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στις τελευταίες ημέρες επικρατεί… νηνεμία στις τάξεις του Α.Σ. Ρόδος.
Η παύση που υπάρχει στα μετεγγραφικά του συλλόγου είναι προσωρινή, καθώς οι άνθρωποι των «ελαφιών» συνεχίζουν τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους, οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Μέχρι στιγμής οι «πράσινοι» της πόλης μας έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου Λούκας Γκαρσία, του μεσοαμυντικού Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, του κεντρικού αμυντικού Στέλιου Καψάλη, του δεξιού οπισθοφύλακα Ηλία Πολίμου, του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Αθανασόπουλου και του αριστερού οπισθοφύλακα Γιάννη Πεχλιβανόπουλου.
Οι πληροφορίες της «δσπορ», αναφέρουν ότι στο μετεγγραφικό πλάνο του Α.Σ. Ρόδος, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου περιλαμβάνονται ακόμα πέντε μετεγγραφές σε όλες τις γραμμές, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να έχει τις απαραίτητες λύσεις στην διάθεσή του ενόψει της σεζόν 2020-2021.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποκτηθούν δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί, ένας σέντερ φόρ, ένας κεντρικός αμυντικός και ένας ακραίος οπισθοφύλακας, με τα «ελάφια» να έχουν εντοπίσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή ο Α.Σ. Ρόδος αναμένεται να ανακοινώσει μία μετεγγραφή, ενώ οι υπόλοιπες προσθήκες για να συμπληρωθεί το… πάζλ της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού υπολογίζονται μετά τις 20 Ιουλίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ