Αθλητικά

Super League 2: Τι ζητάει από την S.L.1 για τη συμμετοχή των «ομάδων Β’»

Θετική στη συμμετοχή Β’ ομάδων της S.L. 1 στο πρωτάθλημά της είναι η Super League 2, όπως ενημέρωσε με τις αποφάσεις της συνεδρίασης του Δ.Σ., ωστόσο, ζήτησε και ορισμένα πράγματα.
Το κυριότερο όλων, αφορά στην άνοδο δυο πρωταθλητών (ο πρώτος κάθε ομίλου) στη Super League 1, ενώ ο καλύτερος τρίτος της Super League 2 θα δίνει μπαράζ ανόδου με τον 12ο της Super League 1.
Τα αιτήματα της Super League 2 προς την Super League 1 είναι τα ακόλουθα:
-Οι Β’ ομάδες να μην θεωρούνται μέλη του Συνεταιρισμού. Να μετέχουν στο Δ.Σ. χωρίς δικαίωμα ψήφου και δίχως να έχουν συμμετοχή στα έσοδα (χορηγών ή τηλεοπτικά).
-Συμμετοχή τεσσάρων (4) Β’ ομάδων στην S.L.2. Να προβιβάζονται δυο ομάδες (ώστε να ανέβουν οι δυο πρωταθλητές) και ο 12ος της S.L.1 να δώσει αγώνα μπαράζ με τον καλύτερο τρίτο της S.L.2 για να ανέβει και τρίτος αν περάσει.
-Οι Β’ ομάδες να μη μετέχουν στα Play off, αλλά να μετέχουν στα Play out.
-Να επιτρέπεται ο δανεισμός των ποδοσφαιριστών της S.L.1 σε ομάδες της S.L.2.
-Οι Β’ ομάδες θα έχουν στο Φύλλο Αγώνα παίκτες έως 23 και τρεις μεγαλύτερους (από πέντε που ζητάει η S.L.1.).
-Η ΕΠΟ να επιτρέπει σε Β’ ομάδες της S.L.2 τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (έως 4).
Προαπαιτούμενο όλου του εγχειρήματος είναι να αποδεχθεί η S.L.1 δια της προκήρυξής της να υποβιβάζονται δυο (2) ομάδες από το πρωτάθλημά της απευθείας στην S.L.2 και η τρίτη από το τέλος να δίνει αγώνα μπαράζ με ομάδα της Super League 2.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου