ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: Αρχίζει ο προγραμματισμός

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ- ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ

Μετά από την ανά­δειξη και συγκρό­τηση σε σώμα του νέου διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου, αλλά και την πρό­σληψη του Μιχάλη Πολιά στην θέση του προ­πο­νητή, η ομάδα του Ηρακλή Μαρι­τσών είναι έτοιμη να ξεκι­νή­σει την υλο­ποί­ηση του προ­γραμ­μα­τι­σμού της ενόψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Ήδη ο νεαρός τεχνι­κός έχει παρα­δώ­σει την έκθεσή του στην διοί­κηση των «πρα­σί­νων» και άμεσα θα ξεκι­νή­σουν οι συζη­τή­σεις. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν οι ποδο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρόστερ.

Πρόθεση των Μαρι­τσε­νών είναι να δια­τη­ρή­σουν στις τάξεις τους, όλους τους γηγε­νείς ποδο­σφαι­ρι­στές που απο­τε­λούν τον βασικό κορμό της ομάδας και από εκεί και πέρα να κάνουν στο­χευ­μέ­νες μετεγ­γρα­φές στις θέσεις που ο Μιχάλης Πολιάς έχει δια­πι­στώ­σει ότι χρειά­ζε­ται ενί­σχυση ο σύλ­λο­γος.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», το μετεγ­γρα­φικό πλάνο των «πρα­σί­νων» περι­λαμ­βά­νει την από­κτηση πέντε ποδο­σφαι­ρι­στών, ωστόσο, δεν απο­κλεί­ε­ται ο αριθμός να αυξηθεί, καθώς οι μετεγ­γρα­φές είναι άρρηκτα συν­δε­δε­μέ­νες με τις ανα­νε­ώ­σεις των συμ­βο­λαίων των αθλητών του υπάρ­χο­ντος ρόστερ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.