ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ: Να προάγουμε τον αθλητισμό

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνέ­ντευξη τύπου με αφορμή την διε­ξα­γωγή του ανοι­χτού τουρ­νουά μπάσκετ που ξεκι­νάει την Δευτέρα 19 Ιουνίου, παρα­χώ­ρησε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εθι­μο­τυ­πίας του Δήμου Ρόδου ο πρό­ε­δρος του ΔΟΠΑΡ Στέ­φα­νος Κυρια­ζής και ο εκπρό­σω­πος των ομάδων που συμ­με­τέ­χουν Κώστας Αβδελής.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρό­ε­δρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στ. Κυρια­ζής που δήλωσε: « Γι’ ακόμα μία χρονιά ο ΔΟΠΑΡ διορ­γα­νώ­νει το ανοιχτό τουρ­νουά μπάσκετ που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα στο ΄΄ Βενε­τό­κλειο΄΄. Μετά από τρεις συνα­ντή­σεις που έγιναν στα γραφεία του ΔΟΠΑΡ με τους εκπρο­σώ­πους όλων των ομάδων, απο­φα­σί­σαμε από κοινού για την καλύ­τερη διε­ξα­γωγή της διορ­γά­νω­σης, αλλά και για την προ­κή­ρυξη, με την συμ­με­τοχή 17 ομάδων.

Το τουρ­νουά γίνεται για το καλό όλων των αθλητών που θέλουν να λάβουν μέρος, αλλά και για να προ­ά­γουμε το αθλη­τικό πνεύμα.

Θέλω να ευχα­ρι­στήσω τον Δήμο, όλες τις ομάδες και την κάθε μία ξεχω­ρι­στά, τους διαι­τη­τές , τους κριτές και τους για­τρούς, που για πρώτη φορά θα βρί­σκο­νται στην διορ­γά­νωση.

Επίσης θέλω να ευχα­ρι­στήσω τους χορη­γούς, την ΒΑΠ Κουγιός και τον κ. Χατζη­στρατή της Adidas Ρόδου για την υλική και ηθική υπο­στή­ριξή τους στην διορ­γά­νωση.

Θέλω να σας αναφέρω ότι έχει συγκρο­τη­θεί επι­τροπή με εκπρο­σώ­πους όλων των ομάδων που θα συνε­χί­σει να εργά­ζε­ται, προ­κει­μέ­νου να λυθούν όσα ζητή­ματα προ­κύ­ψουν στο τουρ­νουά, ενώ επε­ξερ­γά­ζο­νται την επέ­κταση της διορ­γά­νω­σης και σε άλλες χρο­νι­κές περιό­δους, όπως και την διε­ξα­γωγή άλλων διορ­γα­νώ­σεων.

Είμαι σίγου­ρος ότι ο στόχος της ανά­δει­ξης του τουρ­νουά θα επι­τευ­χθεί και όλες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύ­τερο εαυτό τους, προ­σφέ­ρο­ντας πλούσιο θέαμα».

Στην συνέ­χεια μίλησε ο εκπρό­σω­πος των ομάδων κ. Κ. Αβδελής, δηλώ­νο­ντας: « Εκ μέρους των ομάδων θέλω να ευχα­ρι­στήσω τον Δήμο για την αρωγή του στο τουρ­νουά, αλλά και όλους τους φορείς.

Για έκτη συνε­χό­μενη χρονιά, καθώς η διορ­γά­νωση είχε δια­κο­πεί, το τουρ­νουά έχει γίνει θεσμός και ανα­μέ­νε­ται οι αθλητές να προ­σφέ­ρουν πλούσιο θέαμα, προ­σελ­κύ­ο­ντας τον φίλαθλο κόσμο.

Περίπου θα συμ­με­τέ­χουν 300 αθλητές και στόχος είναι να απέχουν από σκο­πι­μό­τη­τες, προ­ά­γο­ντας τον πολι­τι­σμό, αφού ο αθλη­τι­σμός είναι πολι­τι­σμός.

Επε­ξερ­γα­ζό­μα­στε την ιδέα να γίνει μία διορ­γά­νωση Κυπέλ­λου και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Είμαστε ιδιαί­τερα χαρού­με­νοι που θα αγω­νι­στούμε και θα έχουμε την ευκαι­ρία να γνω­ρι­στούμε καλύ­τερα μεταξύ μας οι αθλητές. Είμαι σίγου­ρος ότι θα γίνει μια άρτια διορ­γά­νωση, χωρίς σκο­πι­μό­τη­τες».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.