Ειδήσεις

Ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση φιλοξενίας ανηλίκου

Από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση φιλοξενίας ανηλίκου σε Μονάδα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο των δημοσιογράφων για το ειλικρινές ενδιαφέρον που αφορά τόσο στην κατάσταση του φιλοξενούμενου παιδιού όσο και στην ενημέρωση του κοινού.
Από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ( προληπτικές ιατρικές εξετάσεις) σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, από τις οποίες πιστοποιήθηκε η καλή κατάσταση υγείας του φιλοξενούμενου νηπίου.

Παράλληλα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διαμονή και φροντίδα του ανηλίκου το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί και ανάλογα των αποφάσεων της δικαιοσύνης.

Πρόκειται λοιπόν για μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση με πολλαπλές προεκτάσεις που ερευνάται από τις αρμόδιες δικαστικές και ανακριτικές αρχές.

Δεδομένου ότι κύριο μέλημα μας είναι η προστασία των συμφερόντων και των προσωπικών δεδομένων των φιλοξενουμένων μας οφείλουμε να περιοριστούμε στα ανωτέρω.

Κλείνοντας ενημερώνουμε ότι ο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τοπικές αρχές, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, αντιμετωπίζει με αίσθημα ευθύνης τις αντίστοιχες περιπτώσεις από όλη τη χώρα ακολουθώντας διαχρονικά την ίδια διαδικασία.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του ΚΚΠΠΝΑ

Σ. ΠΕΤΑΛΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου