ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αστυνομικές ειδήσεις από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Μέγεθος γραμμάτων

Αʼ ΑΣΤΥ­ΝΟ­ΜΙ­ΚΗ ΔΙΕΥ­ΘΥΝ­ΣΗ ΔΩ­ΔΕ­ΚΑ­ΝΗ­ΣΟΥ

– Στις 16-06-2014 το με­ση­μέ­ρι συ­νε­λή­φθη στη Ρόδο από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου ένας 65χρο­νος ημε­δα­πός γιατί σε βάρος του εκ­κρε­μού­σε από­φα­ση του Μο­νο­με­λούς Πλημ­με­λειο­δι­κεί­ου Ρόδου με την οποία κα­τα­δι­κά­στη­κε σε ποινή φυ­λά­κι­σης δέκα μηνών για πα­ρά­βα­ση της φο­ρο­λο­γι­κής νο­μο­θε­σί­ας.

– Στις 16-06-2014 το πρωί συ­νε­λή­φθη στον Αρ­χάγ­γε­λο Ρόδου από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αρ­χάγ­γε­λου ένας 35χρο­νος ημε­δα­πός γιατί ανα­ζη­τού­νταν από την αρ­μό­δια Στρα­το­λο­γι­κή Υπη­ρε­σία ως ανυ­πό­τα­κτος.

– Συ­νε­λή­φθη χθες (15.06.2014) στο αε­ρο­δρό­μιο της Θήρας, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Θήρας, ένας 19χρο­νος υπή­κο­ος Νι­γη­ρί­ας κα­τη­γο­ρού­με­νος για κα­το­χή και χρήση πλα­στού τα­ξι­διω­τι­κού εγ­γρά­φου. Ει­δι­κό­τε­ρα, χθες το βράδυ ο κα­τη­γο­ρού­με­νος με­τέ­βη στον Κρα­τι­κό

Αε­ρο­λι­μέ­να Θήρας και κά­νο­ντας χρήση εξ ολο­κλή­ρου πλα­στού δελ­τί­ου ταυ­τό­τη­τας αρχών Γαλ­λί­ας επι­χεί­ρη­σε να επι­βι­βα­στεί σε πτήση για Βέλ­γιο. Το πλα­στό δελ­τίο ταυ­τό­τη­τας καθώς και η κρά­τη­ση ει­σι­τη­ρί­ου κα­τα­σχέ­θη­καν. Ο συλ­λη­φθείς θα οδη­γη­θεί στην κ. Ει­σαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Νάξου.

Βʼ ΑΣΤΥ­ΝΟ­ΜΙ­ΚΗ ΔΙΕΥ­ΘΥΝ­ΣΗ ΔΩ­ΔΕ­ΚΑ­ΝΗ­ΣΟΥ

– Στις 16-06-2014 το με­ση­μέ­ρι συ­νε­λή­φθη στην πόλη της Κω από αστυ­νο­μι­κούς της Του­ρι­στι­κής Αστυ­νο­μί­ας ένας 51χρο­νος υπή­κο­ος Σε­νε­γά­λης γιατί δια­πι­στώ­θη­κε ότι διέ­με­νε πα­ρά­νο­μα στη χώρα. Σε βάρος του κι­νή­θη­κε η δια­δι­κα­σία επι­στρο­φής.

– Συ­νε­λή­φθη­σαν την Πα­ρα­σκευή (13-06.2014) στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Κω, δύο ημε­δα­ποί ηλι­κί­ας 29 ετών κα­τη­γο­ρού­με­νοι για καλ­λιέρ­γεια δεν­δρυλ­λί­ων κάν­να­βης. Ει­δι­κό­τε­ρα, στο πλαί­σιο ορ­γα­νω­μέ­νης αστυ­νο­μι­κής επι­χεί­ρη­σης του Τμή­μα­τος Ασφα­λεί­ας Κω εντο­πί­στη­κε σε δα­σώ­δη αγρο­τι­κή πε­ριο­χή, στην Κέ­φα­λο Κω, επι­με­λώς δια­μορ­φω­μέ­νος – προ­φυ­λαγ­μέ­νος χώρος στον οποίο οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι καλ­λιερ­γού­σαν -12- δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης, τα οποία βρί­σκο­νταν στο στά­διο της ανά­πτυ­ξης-αν­θο­φο­ρί­ας, ύψους από 1 έως 1,5 μέτρα. Κατά την αστυ­νο­μι­κή επι­χεί­ρη­ση και διε­ρεύ­νη­ση της υπό­θε­σης οι δρά­στες συ­νε­λή­φθη­σαν την Πα­ρα­σκευή (13.06.2014) το βράδυ εντός της φυ­τεί­ας, τη στιγ­μή που προ­έ­βαι­ναν σε καλ­λιερ­γη­τι­κές ενέρ­γειες (σκά­ψι­μο – πό­τι­σμα δεν­δρυλ­λί­ων κάν­να­βης). Τα δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης εκρι­ζώ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν. Επι­πλέ­ον σε έρευ­να που έγινε στις κα­τοι­κί­ες τους, πα­ρου­σία Δι­κα­στι­κού λει­τουρ­γού βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν επτά πλα­στι­κές συ­σκευα­σί­ες που πε­ριεί­χαν ακα­τέρ­γα­στη κάν­να­βη συ­νο­λι­κού βά­ρους -65- γραμ­μα­ρί­ων, καθώς και μια ζυ­γα­ριά ακρι­βεί­ας. Οι συλ­λη­φθέ­ντες οδη­γή­θη­καν στην κα. Ει­σαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Κω, η οποία τους άσκη­σε ποι­νι­κή δίωξη και τους πα­ρέ­πεμ­ψε στην κα. Ανα­κρί­τρια Κω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.