Τοπικές Ειδήσεις

Ενημερωτικές εκδηλώσεις του Ι.Σ.Ρ σε μαθητικό πληθυσμό

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, στα πλαίσια της προβολής θέσεων και απόψεων επί ζητημάτων που αφορούν την δημόσια υγεία στην περιοχή ευθύνης του, αποδέχτηκε την πρόσκληση της Διεύθυνσης του Γυμνασίου Μασάρων, για συμμετοχή ιατρών μελών του στην θεματική εβδομάδα στην ενότητα “Αγωγή Υγείας – Κίνδυνοι από το κάπνισμα”.

Τις ενημερωτικές ομιλίες πραγματοποίησαν στο Γυμνάσιο Μασάρων την Πέμπτη 09.05.2019 οι ιατροί μέλη του Ι.Σ.Ρ. κ. Οικονόμου Νικόλαος, Γενικός Ιατρός & καθηγητής στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, μέλος του Δ.Σ και η κα. Αχιολά Ραφαέλα, Ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στο Π.Π..Ι. Γενναδίου.

Το κάπνισμα αποτελεί τη μεγαλύτερη επιδημία όλων των εποχών. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις καταστροφικές συνέπειες του καπνίσματος στον ανθρώπινο οργανισμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, το κάπνισμα προκαλεί χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας και αποτελεί την αιτία θανάτου 7 εκατομμυρίων ανθρώπων ετησίως.

Για τον Ι.Σ.Ρ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Ι. Τσέρκης Μιχαήλ Ν. Βολονάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου