Τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες που τον επέλεξαν και τον ανέδειξαν μέλος της νέα ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, ευχαρίστησε θερμά ο Νικόλαος Δημητράς του Μιχαήλ, με την ολοκλήρωση της σχετικής εκλογικής διαδικασίας.

 

«Οφείλω ένα τεράστιο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα και στάθηκαν δίπλα μου πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Οι 332 σταυροί που έλαβα, παρότι δεν πραγματοποίησα ούτε ένα τηλέφωνο είτε στη Ρόδο, είτε στα νησιά, αποτελούν για μένα ύψιστη τιμή», ανέφερε ο κος Δημητράς, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλει στην οικογένειά του, στους αδελφικούς του φίλους, αλλά κυρίως στους συντοπίτες του στ’ Αφάντου Ρόδου.

 

Ο ίδιος ευχαρίστησε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο, στην Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Πάτμο, την Κάρπαθο και τη Νίσυρο, που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και στήριξαν τη μεγάλη και ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Όλους εκείνους τους αγωνιστές που αποδεικνύουν διαχρονικά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που αφουγκράζεται την κοινωνία.

 

Τέλος, ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία στο νέο πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Παύλο Μπακίρη και στα μέλη που συγκροτούν τη νέα ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.

 

 

 

 

 

 

 

————————-

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ