Σε κλίμα ενότητας έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-33 Ρόδου, για την περίοδο 01.07.2018 έως 31.06.2019, στο ξενοδοχείο Island Boutique Hotel την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 στη Ρόδο.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής έκανε αναφορά στη δυναμική και το πλούσιο έργο που έχει υλοποιήσει το τμήμα, την περίοδο 01.07.2017 έως 31.06.2018. Το γεγονός αυτό καθιστά το Τμήμα Ρόδου ένα από τα πιο παραγωγικά τμήματα της Περ. District-25 της χώρας.

Στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του τμήματος Ρόδου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά, την εργατικότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα όλων των μελών, που συνετέλεσε στην ολοκλήρωση μιας πετυχημένης χρονιάς. Επεσήμανε δε ότι η κατάκτηση των στόχων του τμήματος είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, συστηματικής δουλειάς και ολοκληρωμένου πλάνου.

Τέλος τον λόγο πήραν όλα τα μέλη του Τμήματος Ρόδου προκειμένου να καταθέσουν απόψεις, για την περαιτέρω βελτίωση του τμήματος, ώστε να μπορέσει να πετύχει ακόμα υψηλότερους στόχους.

Οι αξίες, ο ελληνισμός, η φιλανθρωπία και ο εθελοντισμός είναι βασική προτεραιότα για το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου και θα συνεχίστει στο προσεχές μέλλον, προς όφελος των κατοίκων του όμορφου και ακριτικού νησιού μας.

 

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ–33 Ρόδου για την περίοδο  01.07.2018 έως 31.06.2019, έχει ως κατωτέρω:

 

Πρόεδρος: Αντώνιος Γιαννικουρής
Αντιπρόεδρος: Κώνσταντίνος Νιωτάκης
Γραμματέας: Γεώργιος Λάκουρας
Ταμίας: Σταμάτιος Παπαποστόλου
Διευθυντής Ελληνισμού: Δρ. Γεώργιος Παπαντωνάκης
Διευθυντής Φιλανθρωπίας: Εμμανουήλ Καμπαστάνας
Διευθυντής Εκπαιδεύσεως: Ιωάννης Παπαδομαρκάκης
Διευθυντής Κοινωνικής Ευθύνης : Κωνσταντίνος Ιωακείμ
Διευθ. Ατομικής & Οικογενειακής Αριστείας: Δρ. Ευάγγελος Μανδρακός
Διευθυντής Αθλητισμού: Αθανάσιος Αμπελιώτης
Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων: Παναγιώτης Θαρρενός

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ