Τοπικές Ειδήσεις

Παράσταση διαμαρτυρίας της ΑΣΕ Ρόδου

Την Μ. Πέμπτη 16 Απρίλη στις 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας της ΑΣΕ Ρόδου στη Δ/νση  Α/βάθμιας και  Β/βάθμιας Εκπαίδευσης  Δωδ/σου,μετά από πρόταση Συλλόγων πρωτοβάθμιας -ΕΛΜΕ -ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.

Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας με κλειστά τα σχολεία και με  εγκλωβισμένους  τους εκπαιδευτικούς επιχειρεί να καταθέσει τις επόμενες μέρες αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.Η πράξη αυτή είναι εχθρική απέναντι σε γονείς, εκπαιδευτικούς κι έχει στόχο τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας.Το νομοσχέδιο αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,την επαναφορά της τράπεζας θεμάτων, την αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών καθώς και αντιδραστικές αλλαγές στη δομή και το περιεχόμενο της εκπαίδευσης.

Απέναντι σε όλα αυτά οι πλειοψηφίες των διοικητικών συμβουλίων του ΣΕΠΕ Ρόδου και Α΄ ΕΛΜΕ Δωδ/σου τηρούν σιγή ιχθύος αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι βάζουν πλάτη στην κυβερνητική αντιεκπαιδευτική πολιτική.
Δηλώνουμε ότι το εκπαιδευτικό κίνημα δεν πρόκειται να φιμωθεί.

 

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ…
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

 

Ρόδος,16-4-2020

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου