Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν σχέδια. Απλώς δεν μπορώ να τ’ ανακοινώσω από την τηλεόραση. Η γενική αρχή θα είναι με αντίστροφη περίπου πορεία από αυτήν που έκλεισαν. Πιστεύουμε πάντως ότι επειδή πηγαίνουμε πολύ καλά στο θέμα του κορονοϊού, θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο μέσα στον Μάιο, με βάση το καλό σενάριο, για να μπορεί να ξεκινήσει η αντίστροφη πορεία. Όπως θέλετε εσείς να επιστρέψετε στην παλιά σας ζωή, το θέλουμε και εμείς. Κανένας μας δεν βρίσκει ευχαρίστηση σε αυτά τα μέτρα, αλλά ήταν αναγκαία για την καταιγίδα που ήρθε“.

Αυτό υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 μετά από ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για το χρόνο άρσης των περιοριστικών μέτρων που αφορούν τα εμπορικά καταστήματα και τις λοιπές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, σημειώνοντας ότι τα πράγματα, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρα, δείχνουν να πηγαίνουν καλά, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί. “Είμαστε στο 87′ και παίρνουμε την πρόκριση, ας μη φάμε γκολ στο 90′“, όπως ανέφερε.

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους ειδικούς επεξεργάζεται το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής άρσης των μέτρων που έχουν επιβληθεί, αλλά ομολόγησε πως η ζωή μας δεν θα γίνει αμέσως η ίδια όπως ήταν πριν τον κορονοϊό, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί τα εμβόλιο.

πηγή news247.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ