Η Διγενής πρωτοπορεί, καθώς οι Ακαδημίες του ξεκίνησαν προπονήσεις στο σπίτι με την βοήθεια της τεχνολογίας, προκειμένου οι νεαροί αθλητές να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, παρότι είχε κλεισμένοι στο σπίτι τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κοσκινιάτες προς ενημέρωση:
«Διγενής: Πρωτοπορεί η Ακαδημία, προπόνηση online.
Η Ακαδημία του Διγενή πρωτοπορεί, δεδομένης της διαμορφωθείσης κατάστασης με τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας του COVID – 19, έστω και αν ‘’ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’’.
Στους αθλητές αποστέλλεται σε καθημερινή βάση ειδικό και εξατομικευμένο ασκησιολόγιο το οποίο ελέγχουμε και αξιολογούμε με την βοήθεια της τεχνολογίας, έχοντας σταματήσει όχι μόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και οι προπονήσεις.
Όπως όλες οι ομάδες προσπαθούν να βρουν τρόπους για να διατηρήσουν τους αθλητές τους σε εγρήγορση. Έτσι ώστε όταν αρχίσουν και πάλι οι υποχρεώσεις τους να είναι σε ετοιμότητα.
Έτσι και ο Διγενής, στο κλίμα των ημερών προκειμένου να διατηρήσει τους παίκτες της Ακαδημίας του σε καλή κατάσταση, βρήκε τρόπο να γίνονται ομαδικά οι προπονήσεις!
Με την βοήθεια του διαδικτύου φυσικά!
Συγκεκριμένα, οι ‘’τοξοβόλοι’’ ξεκίνησαν προπονήσεις στην Ακαδημία τους online μέσω διαδικτύου. Έχοντας απλώς μία κάμερα στον χώρο όπου έχουν διαμορφώσει για να προπονηθούν. Και από την πλευρά τους οι προπονητές επιβλέπουν.
Η ομάδα του Διγενή ξεκίνησε με τους Κ-12 και Κ-14 και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν να κάνουν προπονήσεις με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα τμήματα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ