Αθλητικά

Οι εξετάσεις ζωνών της Φλόγας

Το περασμένο Σάββατο 15/4/2019 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις των τζουντόκα της Φλόγας Ρόδου, για την προαγωγή τους στο σύστημα των κιού και την απόκτηση των αντίστοιχων έγχρωμων ζωνών. Η συμμετοχή των μαθητών της σχολής ήταν καθολική και οι εξετάσεις αφορούσαν επίδειξη τεχνικών της ζώνης προς εξέταση, αλλά και ερωτήσεις θεωρίας, σχετικά με το άθλημα του τζούντο και την ιστορία του.

Η επιτροπή εξετάσεων αποτελούνταν από τον κ. Μιχάλη Χατζηνικολάου (Μαύρη ζώνη 5 νταν) ιδρυτή της σχολής και Υπεύθυνου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, την κ. Κατερίνα Μαυρομάτη (Μαύρη ζώνη 3 νταν) και την κ. Κυριακή Καραγιαννάκη (Μαύρη ζώνη 1 νταν). Οι εξετάσεις διεξήχθησαν στο ντότζο της Φλόγας στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα ενώ είχαν προηγηθεί και οι αντίστοιχες εξετάσεις στο τμήμα τζούντο της Φλόγας στη Σορωνή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μισή κίτρινη ζώνη:  Γκορμπάκης Παναγιώτης, Κορδίνας Άγγελος, Μαλαπέτσα Διώνη, Οικονόμου Δημοσθένης, Σάρλης Άγγελος.

Κίτρινη ζώνη (5ο KYU):  Βερβελές Νικόλαος, Βερβελές Φίλιππος, Γκορμπάκης Γεώργιος, Γκουντουμάνης Ανδρέας, Γκουντουμάνης Μιχαήλ-Τσαμπίκος, Ζντράβα Άγγελος, Θολοενού Μαρία, Κατσακούλας Γεώργιος, Λεγκίσι Άντυ, Λιμνιώτης Στυλιανός, Λιούρας Βασίλειος, Λούκας Άγγελος, Μπαλλίου Άλεξ, Σάρλης Γεώργιος, Τάκκος Σπύρος, Χατζημακρή Κατερίνα, Χριστοδούλου Δημήτριος.

Μισή πορτοκαλί ζώνη:  Βασιλάκης Παναγιώτης.

Πορτοκαλί ζώνη (4ο KYU):  Γιωργαλή Μικαέλα, Ζαγοριανός Μιχαήλ, Ζαμπελάκη Αναστασία, Ιορδανίδης Γεώργιος-Τσαμπίκος, Κρητικός Μιχαήλ, Λούλους Μιχαήλ, Λούλους Σάββας, Μπίτζιος Φώτης, Οικονόμου Εμμανουήλ, Συρόπουλος Στυλιανός, Χατζηγιαννάκης Αναστάσιος, Χατζηγιαννάκης Παναγιώτης.

Πράσινη ζώνη (3ο KYU):  Αυγουστάκης Γεώργιος, Γκελερής Γεώργιος, Καρακατσάνη Σταυρούλα, Κούρτης Σταμάτης, Μαλαπέτσα Άρτεμις, Μαστή Φωτεινή, Μαυρουδάκη Μαριάννα, Μπίτζιος Ηλίας, Νικηταρά Ζωή, Ντάσιος Γεώργιος, Ντάσιου Φένια, Παυλάτου Βασιλική, Πετρόβ Πέτρος, Ταμπακιανού Νίκη.

Μισή μπλε ζώνη:  Χατζημακρή Αρετή.

Μπλε ζώνη (2ο KYU):  Μπίτζιος Ευάγγελος, Σπυρίδη Σαββίνα.

Μισή καφέ ζώνη:  Αρφάνης Βασίλειος, Αυγουστάκη Αθανασία, Ταμπακιανός Στέφανος.

Καφέ ζώνη (1ο KYU):  Καρακατσάνης Κυριάκος, Κοντουδάκη Ελεούσα, Σπυρίδης Μάριος, Σπυρίδης Παναγιώτης.

Το ΔΣ της Φλόγας Ρόδου συγχαίρει τους μαθητές της σχολής για την επιτυχία τους.

Η Φλόγα Ρόδου ανακοινώνει επίσης την έναρξη της προετοιμασίας για απόκτηση μαύρης ζώνης. Τα μαθήματα αφορούν κατόχους καφέ ζώνης, άνω των 16 ετών και θα προσφερθούν δωρεάν με σκοπό την ανάπτυξη και την προώθηση του αθλήματος. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο ντότζο του συλλόγου, το προσεχές Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 16:00 και μπορούν να συμμετάσχουν και αθλητές από άλλους συλλόγους,  οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν την μαύρη ζώνη. Η εκμάθηση του no kata και ko kyo θα γίνει υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του κ. Χατζηνικολάου Μιχαήλ δασκάλου της Φλόγας, υπεύθυνου Επιτροπής ιεραρχίας και Dan νησιωτικής Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6982307775 με τον κ. Χατζηνικολάου Μιχαήλ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου