Αθλητικά

Δεκάδες κολυμβητές στην ημερίδα των Πιγκουίνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κολλέγιο Ρόδου το 2ο RHODES PENGUINS Swimming Day από την Κολυμβητική Ακαδημία Πιγκουίνοι Ρόδου.

Στους αγώνες συμμετείχαν 135 αθλητές από τους Rhodes Penguins. Η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας ήταν οι 15 αθλητές που δήλωσαν από μόνοι τους συμμετοχή. Η ημέρα ξεκίνησε το πρωί, με τους μικρούς αθλητές από τα αρχάρια τμήματα να αγωνίζονται σε μορφή επίδειξης, ενώ στο τέλος περίμενε όλα τα παιδιά ένα μετάλλιο και ένα μπαλόνι. Στη συνέχεια δίνοντας την σκυτάλη με τον καλύτερο τρόπο στα παιδιά που γεννήθηκαν από το 2010 έως και το 2013, πραγματοποιήθηκαν αγωνίσματα 25 μέτρων, στα οποία απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. Τέλος ακολούθησε η προαγωνιστική και αγωνιστική κατηγορία, με συμμετοχή σε αγωνίσματα 50 μέτρων. Στην ημέρα κολύμβησης για πρώτη φορά όλα τα παιδιά πήραν μέρος σε σκυταλοδρομίες απολαμβάνοντας το νερό και την συνεργασία!

Η διοργάνωση από τους Πιγκουίνους Ρόδου αναπτύσσει και προάγει το άθλημα δίνοντας κίνητρο σε αθλητές και γονείς να συνεχίσουν την προσπάθεια με σκοπό την παραμονή των παιδιών κοντά στον αθλητισμό. Οι αγώνες έχουν στόχο να δώσουν κυρίως κίνητρο σε παιδιά που δεν παίρνουν μέρος σε αγώνες εκτός Ρόδου και την χαρά της ισότιμης συμμετοχής μαθαίνοντας μέσω αυτής την ευγενή άμιλλα. Ο σύλλογος ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων, το Κολλέγιο Ρόδου και τον κ. Αντωνιάδη για την στήριξη και φυσικά τον χορηγό του, Super Market / Cash&Carry Παναγιωτάς
καθώς και τους υποστηρικτές:
Alter Ego
Arches Plus Open Air Club
Dali Extraordinary Art Bistro
Jasper Gastrocafe Rhodes
Metro Μεταφορική

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου