Αθλητικά

Ναυτικός Όμιλος Ρόδου: Παπαμιχαήλ και Γρίβας για την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα

Δύο ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου συμμετέχουν στους αγώνες της Πανελλήνιας Πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου.
Πρόκειται για τον Άγγελο Παπαμιχαήλ στα Optimist και τον Μιχάλη Γρίβα στα ILCA4, με τον ΝΟΡ να εκδίδει ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:
«Με αισιοδοξία για μια θέση στην Εθνική Ομάδα ιστιοπλοΐας.
Ξεκίνησε την Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Μαρτίου, η Πανελλήνια Πρόκριση των Εθνικών Ομάδων ιστιοπλοΐας στις κατηγορίες Optimist και ILCA4.
Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο. Ρόδου Παπαμιχαήλ Άγγελος στα Optimist και Γρίβας Μιχάλης στα
ILCA4, πήραν την πρόκριση από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν. Αιγαίου & Κρήτης, το οποίο είχε γίνει στα Χανιά πριν 3 εβδομάδες.
Οι καλύτεροι ιστιοπλόοι από όλη την Ελλάδα θα παλέψουν για μια θέση στην Εθνική Ομάδα.
Συγκεκριμένα, οι 120 ιστιοπλόοι στην κατηγορία Optimist και οι 80 ιστιοπλόοι στην κατηγορία ILCA4, θα προσπαθήσουν μετά από 4 ημέρες και 11 ιστιοδρομίες να πετύχουν
την είσοδο τους στην Εθνική Ομάδα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους ιστιοπλόους και τον προπονητή του Ν.Ο. Ρόδου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου