Αθλητικά

Ποδηλασία: Υποψήφιος ο Γιάννης Παπασταματάκης

O πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας Γιάννης Παπασταμάτης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ε.Ο.Π. με την παράταξη του Βασίλη Διαμαντόπουλου και μάλιστα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Φίλες και φίλοι της ελληνικής ποδηλασίας. Μετά από 12 χρόνια στην προεδρία του Ροδήλιου και με τις εμπειρίες του διοργανωτή διεθνών αγώνων επί 5ετία και του προέδρου της Τ.Ε.Δ. επί 3 χρόνια αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της Ε.Ο.Π. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η πολύ συγκροτημένη και οργανωμένη προσπάθεια της Πολιτείας, προκειμένου να νοικοκυρευτεί όλο το αθλητικό οικοδόμημα και με διαφάνεια, αξιοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες να αναδειχθούν οι ικανοί άνθρωποι που θα δώσουν στον αθλητισμό ένα καλύτερο μέλλον.
Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας, έχοντας ενημερωθεί για τις θέσεις και το πρόγραμμα των υποψηφίων, αποφάσισε ομόφωνα τη δημόσια στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Βασίλη Διαμαντόπουλου. Με τον φίλο Βασίλη και τους συνεργάτες του, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και το ίδιο όραμα για το αγαπημένο μας άθλημα. Το έργο του ως παράγοντα είναι παράδειγμα προς μίμηση και είμαστε βέβαιοι πως με την εκλογή του στην προεδρία θα κάνει πράξη το πρόγραμμα του, που αφορά την επιβίωση, το μέλλον και την πρόοδο του αθλήματος.
Διεκδικώ μαζί του μια θέση στο νέο Δ.Σ. της ΕΟΠ, με στόχο να εκπροσωπήσω τα περιφερειακά σωματεία και να συνεισφέρω στην αναδιοργάνωση της κεντρικής διοίκησης.
Ο Ροδήλιος εκφράζει επίσης δημόσια τη στήριξή του και στον κ. Ιάκωβο Φιλιππούση, για την εκ νέου εκπροσώπηση της ποδηλασίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Το άθλημα και οι αθλητές του ενισχύθηκαν πολύπλευρα και για πρώτη φορά αποκόμισαν τόσα οφέλη από τα προγράμματα της Ολυμπιακής Επιτροπής. Δυστυχώς, ο κ. Πριστούρης και οι περί αυτόν είναι πολλαπλά εκτεθειμένοι και υπόλογοι στα μέλη της Ε.Ο.Π. και το σύνολο της ποδηλασίας. Ο ίδιος, με τις πρακτικές του επί 13 χρόνια, έχει διχάσει βαθιά την ποδηλατική κοινότητα και η εικόνα του αθλήματος έχει υποβαθμιστεί δραματικά.
Είτε συνένοχοι, είτε βολεμένοι, είναι όλοι, σε κάθε περίπτωση, απαράδεκτοι! Αυτή η χαοτική κατάσταση και το πάρτι παρανομίας ήρθε η ώρα να τελειώσει! Αυτό που δεν έχουν καταλάβει, μέσα στην αλαζονεία τους, είναι πως η ελληνική ποδηλατική οικογένεια δεν τους επιτρέπει πια να επιβάλουν το νέο πισωγύρισμα που ονειρεύονται!
Δίνουμε τιμόνι στον Βασίλη Διαμαντόπουλο και φεύγουμε μπροστά!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου