ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στη Μόρια: Nεκρό 6χρονο παιδί από τη φωτιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
877

Ένα παιδί μόλις έξι ετών έχασε τη ζωή του το μεση­μέρι της Δευ­τέ­ρας από τη φωτιά που ξέσπασε μέσα στο κέντρο προ­σφύ­γων της Μόριας.

Η φωτιά ξέσπασε το μεση­μέρι της Δευ­τέ­ρας στο βόρειο τμήμα του καταυ­λι­σμού όπου δια­μέ­νουν κυρίως Αφρι­κα­νοί.

Πυρο­σβε­στικό Σώμα@pyrosvestiki

Νεκρό ανήλικο άτομο κατά τη διάρ­κεια κατά­σβε­σης πυρ­κα­γιάς εντός του ΚΥΤ Μόριας Λέσβου. Στο συμβάν επι­χεί­ρη­σαν 13 με 5 οχήματα.

See Πυρο­σβε­στικό Σώμα’s other Tweets
Σύμφωνα με την ιστο­σε­λίδα stonisi.gr ο ισχυρός άνεμος δυνά­μωσε την πυρ­κα­γιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία και αλλά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο.

Ο διοι­κη­τής της Πυρο­σβε­στι­κής Υπη­ρε­σίας Νομού Λέσβου Ευάγ­γε­λος Βάσης ανέφερε: «Η κατά­σταση είναι πολύ δύσκολή εδώ, κάηκε ένα κοντέι­νερ κατοι­κία και δυο διπλανά ξύλινα παρα­πήγ­ματα. Δε γνω­ρί­ζουμε την αιτία της φωτιάς αυτή τη στιγμή».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.