Ειδήσεις

FTI Group: Αναστολή λειτουργίας έως τέλη Μαρτίου

Ακολουθώντας την TUI, το FTI Group ανακοίνωσε και αυτό την αναστολή της λειτουργίας των ταξιδιωτικών δραστηριοτήτων του, μέχρι και τα τέλη Μαρτίου, λόγω του οικονομικού αντίκτυπου, που προκαλεί η έκρυθμη κατάσταση στην Ευρώπη με την έξαρση του Κορωνοϊού.

Το FTI Group προχωράει σε ακυρώσεις όλων των ταξιδιών έως και τις 31 Μαρτίου 2020 και ζητάει κρατικές εγγυήσεις, ώστε να επιστρέψει στην κανονική λειτουργία του.

Η απόφαση αυτή έχει ληφθεί για το σύνολο των tour operators του FTI Group, οι οποίοι είναι τα FTI Touristik, 5vorFlug, BigXtra και LAL Sprachreisen.

Ο γενικός διευθυντής του FTI, Dietmar Gunz, αναφέρει: «Η ευημερία των πελατών μας αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αναστέλλουμε τη λειτουργία μας προς το παρόν. Με την απόφαση αυτή θέλουμε να δηλώσουμε και εμπράκτως την πλήρη υποστήριξή μας προς τις αποφάσεις της κυβέρνησης».

. πηγή money-tourism.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου