Ειδήσεις

Η Celectyal Cruises επιμηκύνει τη σεζόν κατά 8 εβδομάδες

Με στόχο τις συστηματικές προσπάθειες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η Celestyal Cruises, έχει, ήδη, ξεκινήσει τις κρουαζιέρες της

Κατά δυο εβδομάδες νωρίτερα σε σύγκριση με το 2018, η εταιρία κρουαζιέρας Celestyal Cruises, ξεκίνησε φέτος τις κρουαζιέρες της με τα δημοφιλή δρομολόγια «Εικόνες Αιγαίου», αρχής γενομένης την 15η Μαρτίου.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών της για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, τα φετινά δρομολόγια θα ολοκληρωθούν δύο εβδομάδες αργότερα, δηλαδή, στο σύνολο, η επέκταση γίνεται κατά ένα μήνα περισσότερο.

τουριστικής περιόδου κατά 8 εβδομάδες.

«Κεντρικός άξονας του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας μας παραμένει η υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και η διαρκής συνεισφορά στην εθνική οικονομία» αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης. Επίσης, προσθέτοντας ότι οι προσπάθειες τους για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου έχουν καρποφορήσει, καθώς η ζήτηση για κρουαζιέρες εκτός των καλοκαιρινών μηνών σταδιακά αυξάνεται, «γεγονός που μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά».

Ανακαίνιση κρουαζιερόπλοιων

Παράλληλα, η εταιρεία στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των ταξιδιωτών εν πλω, έχει προχωρήσει σε ένα διευρυμένο πρόγραμμα ανακαίνισης για τις σουίτες του Celestyal Crystal καθώς και αναβαθμίσεις χώρων στο Celestyal Olympia, τα οποία πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου στη Ελλάδα.

Το πρόγραμμα ανακαίνισης  του Celestyal Crystal περιλαμβάνει ολική ανανέωση στις σουίτες του κρουαζιερόπλοιου και ειδικότερα στα υφάσματα/ ταπετσαρίες και τις μοκέτεςγια τις 43 σουίτες με μπαλκόνι και για 16 επιπλέον σουίτες στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, που έρχεται σε συνέχεια των ανακαινίσεων σε σουίτες, που ολοκληρώθηκε πριν από δύο χρόνια, στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia.

Νέες υπηρεσίες

Ταυτόχρονα, η εταιρεία, πέρα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και των ανακαινίσεων στα κρουαζιερόπλοιά της, εισάγει μια νέα υπηρεσία προσωπικού βοηθού για τις σουίτες των κρουαζιερόπλοιων Celestyal Crystal και Celestyal Olympia.

Η εν λόγω υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν στους επισκέπτες που κάνουν κράτηση σε συγκεκριμένη κατηγορία καμπινών στοχεύοντας σε ακόμη πιο άνετη διαμονή στο κρουαζιερόπλοιο, μέσα από μια σειρά εξατομικευμένων παροχών, τόσο κατά την επιβίβαση όσο και την αποβίβαση από το πλοίο, καθώς και τις καθημερινές υπηρεσίες καμπίνας.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η εταιρεία διαθέτει ειδικές προνομιακές προσφορές για τους Ελληνες ταξιδιώτες, με προϋπόθεση την κράτηση θέσεων έως και τις 31 Μαρτίου 2019.

πηγή ethnos.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου