Tην ανάγκη άμεσης αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Ρόδο επισημαίνει με ανακοίνωση της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου.
Γίνεται αναφορά στο πόρισμα του τεχνικού ελέγχου που έγινε στο κτίριο το οποίο καταγράφει τεχνικά ζητήματα και επισημαίνει την ανάγκη περαιτέρω ελέγχων και παρεμβάσεων δεδομένης της παλαιότητας του και της κρίσιμης αποστολής που επιτελεί ως υποδομή Πολιτικής Προστασίας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.