ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση του Βασίλη Υψηλάντη με τον Πρέσβη της Σουηδίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ  Πρέσβης της Σουηδίας

Ο Κοσμή­το­ρας της Βουλής και Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου Βασίλης Α. Υψη­λά­ντης στο περι­θώ­ριο της Κοινής Συνε­δρί­α­σης, των Επι­τρο­πών Ευρω­παϊ­κών Υπο­θέ­σεων και Εξω­τε­ρι­κών και Άμυνας της Βουλής των Ελλήνων για την παρου­σί­αση των θέσεων της Σου­η­δι­κής Προ­ε­δρίας στην Ε.Ε από τον Πρέσβη της Σου­η­δίας Johan Borgstam, είχε εγκάρ­δια συνο­μι­λία μαζί του.

Ο κ. Πρέσβης εξέ­φρασε, στον Βου­λευτή Βασίλη Α. Υψη­λά­ντη, την πρόθεση του να επι­σκε­φθεί τη Ρόδο και την σκέψη του να διορ­γα­νω­θεί, στα πλαίσια της πατρο­πα­ρά­δο­της φιλίας του νησιού μας με τη χώρα του, μια σημα­ντική εκδή­λωση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.