Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ διοργανώνει Διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (MTB) CrossCountryΣιρκουί ή Criterium- XCC, με ονομασία  ‘’ΧΩΡΑΦΑΑ.Ο. ΑΘΛΟΣ MTB PARK’’.

Θα διεξαχθεί στο Παραδείσι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, με ώρα εκκίνησης τις 9 το πρωί. Είναι ο αγώνας που ανοίγει την ποδηλατική χρονιά του 2018.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, έχουμε:

Προσέλευση αθλητών για υπογραφή φύλλου αγώνα στην γραμματεία, ώρα 08:30 (και 30 λεπτά πριν από την έναρξη της κάθε κατηγορίας).

-Κατηγορίες: Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Πανκορασίδων, Μίνι Μεγάλα (Αγόρια-Κορίτσια), Μίνι Μικρά (Αγόρια-Κορίτσια).

-Διαδρομή Αγώνα: Κυκλική διαδρομή 1400 μέτρων.

-Πρόγραμμα Αγώνα:   Έναρξη 09:00 π.μ.

Παίδες – Κορασίδες: 0ω 45 λεπτά

Παμπαίδες – Πανκορασίδες: 0ω 30 λεπτά

Μίνι Μεγάλα: 0ω 20 λεπτά

Μίνι Μικρά: 0ω 15 λεπτά

-Όροι Συμμετοχής:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες-ισες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π., με δελτίο για το 2018. Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, καταστροφή ή κλοπή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

-Δηλώσεις Συμμετοχής:  Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία  μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στο fax 2241082640 ή στο emailinfo@ao-athlos.gr. Πέραν της προθεσμίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνει  δεκτή.

-Τεχνικό Συνέδριο:  Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στα γραφεία του Συλλόγου,(ΚοινότηταΠαραδεισίου στα 50 μέτρα δεξιά μετά την πλατεία.) και ώρα 19:00. Η παρουσία των αρχηγών ομάδων είναι υποχρεωτική. Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών.

-Κανονισμοί Αγώνα:  Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνες ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) .

-Ρύθμιση Απρόβλεπτων:  Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου και τελεσίδικα η Αγωνοδίκης Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

-Αλυτάρχης Αγώνα:  Παπανικολάου Σταμάτης.-Ιατρική Κάλυψη:  Ασθενοφόρο, Ιδιώτης Ιατρός.

-Βραβεύσεις : 1ος: Κύπελλο – Μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος: Μετάλλιο – Δίπλωμα

3ος: Μετάλλιο – Δίπλωμα

4ος , 5ος , 6ος – Δίπλωμα

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ