«Καλούμε τους Έλληνες και Ελληνίδες να δώσουν δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουμε ημέρα Κυριακή 21/1/2018 στην πλατεία δημαρχείου στις 17:00 
Με την παρουσία σας θα δυναμώσετε την πανελλήνια κατακραυγή
κατα της επερχόμενης ανούσιας λύσης και συμβιβασμού απ΄την κυβέρνηση της χώρας, με τους  καπηλευτές εθνοδημιουργούς των Σκοπίων.
Οι λάθος χειρισμοί των «εθνοσωτήρων» δικτατόρων και δημοκρατών κατα τις περασμένες δεκαετίες εξέθρεψαν το κατα φαντασία Μακεδονικό κρατίδιο στα βόρεια σύνορα της Ελληνικής επικράτειας, με αποτέλεσμα να μας οδηγήσουν  σε φαινομενικό με τα ως τώρα δεδομένα αδιέξοδο.
Είναι σαφές οτι αν είχαμε κατάλληλους πολιτικούς χειρισμούς και μακροπρόθεσμο σχέδιο, σήμερα  θα έπρεπε οι πρώτοι μαθητές  απ’τα Ελληνικά πανεπιστήμια των Σκοπίων να αποφοιτούν!
Αντ’ αυτού ερχόμαστε στο σήμερα και βλέπουμε  την παρούσα κυβέρνηση εν έτη 2018, με βοήθεια σχεδόν σύσσωμης της αντιπολίτευσης να προβάλλονται στα μάτια μας ως «μνημονευτές με ξένα κόλλυβα» , και να προσπαθούν μάλλον  να χαρίσουν απλόχερα την ιστορική δεδομένη των εθνικών χρόνων των Ελλήνων, επι  τη εποχή της προ και μετά Μακεδονικής  κυριαρχίας στην Ελληνιστική περίοδο.
 Για να γίνει πιο σαφές και να κατανοηθεί δεόντως απο την κοινή γνώμη , το όνομα Μακεδονία απο μόνο του, περικλείει την ιστορική πορεία του έθνους και δεν πρέπει να παραχωρηθεί για ουδενί λόγο σε κανένα που επιβουλεύεται την υφαρπαγή της ιστορία μας.
  Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο στο θέμα τώρα, διότι περισσότερα και κατατοπιστικότερα θα ακουστούν στην συγκέντρωση.
Η πατρίδα αιμορραγούσα  απο φίλιες πισώπλατες μαχαιριές και κινδυνεύει,,,,θα την βοηθήσουμε ; η θα την αφήσουμε ήσυχη;.
Θα ενώσουμε τις φωνές την Κυριακή για να στείλουμε  μήνυμα  σε αυτούς που πρέπει;
Καλούμε τον Ροδιακό λαό να έρθει στην συγκέντρωση.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ