Ειδήσεις

Πόλεμος Γάκη – Χόνδρου στο facebook

Δ. Γάκης Προς τον: κ. Δημήτρη Χόνδρο, στέλεχος του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφος στο ΒΗΜΑ FM
Παλιά μου τέχνη κόσκινο… την ξέρεις καλά τη δουλειά της ειρωνείας και της συκοφαντίας.
Πες όμως Δημητράκη ότι δεν γνωριζόμαστε καν. Πες ότι στην εκδήλωση της Ένωσης Κώων για το έθιμο ¨βάρβαρα και λουκουμάδες” μου ζήτησες να στηρίξουμε την υποψηφιότητα σου για δήμαρχος Κω. Πες ότι χωρίς καν να ξέρω ποιός είσαι σου είπα ότι τις επιλογές μας για τους υποψήφιους μας τις κάνουν οι οργανώσεις μας και όχι οι βουλευτές. Πες επίσης ότι σου δήλωσα πως αρχή μας είναι να μην εμπιστευόμαστε για την σωτηρία μας αυτούς που ανδρώθηκαν, πόσο μάλλον αν υπηρετούν ακόμα μηχανισμούς που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή καταστροφή. Δεν κατάλαβα, και συγνώμη γιαυτό ότι εκείνη την ώρα έτρωγες πόρτα. Έτσι εξηγείται η ενόχλησή σου. Έμαθες όλοι να σε προσκυνάνε. Πόνεσε το κατεστημένο.
Δημητράκη οι κολυμβήθρα βρίσκεται στην εκκλησία όχι στην κοινωνία. Εκεί να την ψάξεις.

ΥΓ.: Το σχόλιο του κ. Χονδρού είναι πανομοιότυπο με την δήλωση του ΠΑΠΠΑ, αυτού της Χρυσής Αυγής και τώρα του Κορυδαλλού, που έκανε όταν στην Κάσο αποχώρησα την ώρα που πήγε να καταθέσει στεφάνι. Και εκείνος τον …ευφυή όρο φαΓΑΚΙ χρησιμοποίησε. Τυχαίο; Το ελπίζω.
Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ βόρειας Δωδεκανήσου
(Το επίμαχο σχόλιο για το φαΓΑΚΙ που ανέβασε ο ΔΧ στο facebook:
Δημήτρης Χόνδρος
13 Ιανουαρίου
Κάποιοι τύποι που πριν από 2 χρόνια δεν ήξεραν κατά που πέφτει η Κως έχουν διάθεση να μας προσφέρουν, ξαναζεσταμένο, το φαΓΑΚΙ της παρέμβασης των, τάχα μου, “Δωδεκανησιαρχών” στα τοπικά θέματα. Τους προτείνω να συνεχίσουν να “σώζουν” τη χώρα σκίζοντας Μνημόνια. Θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιήσουν το τεράστιο πολιτικό τους βάρος ( να κάνουμε και λίγο χιούμορ) για να σώσουν τη Κρεμαστή και το Αφάντου. Είναι προτιμότερο από το να εκτίθενται ανεπανόρθωτα σε όσους πραγματικά γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, διαδίδοντας ότι ο … Τσίπρας( !) ασχολείται προσωπικά με το δήμο της Κω! Τη Κω μπορούμε να τη σώσουμε και μόνοι μας. Το φαΓΑΚΙ σας, λοιπόν και σε άλλη παραλία. Σε κάθε περίπτωση έχουν γνώση οι φύλακες…)
ΔΧ:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ
Τα όσα ισχυρίζεται για μένα ο κ. Γάκης, με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Έχουν αξία, όση και το πολιτικό του μέγεθος. Η προσυπογραφή των αηδιών του κ. Γάκη από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, μου προκαλεί θλίψη. Γιατί ξέρουν και, συνειδητά, υιοθετούν και δημοσιοποιούν τις συκοφαντίες του.
Ας ξεκινήσουμε από τα πολιτικά. Προσυπογράφουν την ολοκληρωτική και φασιστική άποψη ότι «Δημητράκη οι κολυμβήθρα βρίσκεται στην εκκλησία όχι στην κοινωνία. Εκεί να την ψάξεις.» Με λίγα λόγια μετά τον κ. Γάκη και οι «σύντροφοι» ΣΥΡΙΖΑ, μου στερούν, εμένα που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάστηκα στο νησί, το δικαίωμα να είμαι υποψήφιος και να με κρίνουν οι πολίτες. Ο μονόδρομος μου είναι η εκκλησία και η συγχώρεση. Αριστερή λογική από τις λίγες! Σε λίγο θα αφορίζουν και τα πρόσωπα που δεν τους αρέσουν. Θυμίζω στο ιερατείο του ΣΥΡΙΖΑ, την απάντηση του Ν. Καζαντζάκη, όταν τον αφόρισε ένα άλλο ιερατείο: « Ευτυχώς, τώρα δεν θα λιώνουν οι σόλες μου».
Για το ότι ζήτησα χρίσμα. Είναι ντροπή τους, να υιοθετούν, τα ψεύδη του κ. Γάκη. Οι απόψεις μου για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές και δημοσιοποιημένες. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Για τα υπόλοιπα επιμένω. Ο κ. Γάκης μου είπε για αποφάσεις που πήρε. Ερήμην τους. Αυτό είναι ολοφάνερο από τις τελευταίες εξελίξεις. Καλά ξεμπερδέματα. Από ότι φαίνεται όμως από την ανακοίνωση τους, αφού με ευκολία τους επιβάλλει τα ψεύδη του, θα τους επιβάλλει και τις πολιτικές του επιλογές.
Ας πάμε στα δημοσιογραφικά. Δεν θα απολογηθώ σε κανένα γιατί κατάφερα να φύγω από το νησί και να εργάζομαι στην Αθήνα. Για όποιον θεωρεί ότι είναι εύκολο «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.» Να ενημερώσω επίσης τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ (αν και το ξέρει) ότι εδώ και ενάμιση χρόνο, δεν είμαι στέλεχος του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Όχι, πώς αν ήμουν θα ήταν αδίκημα, όπως υπονοούν οι Δημοκράτες . Αυτοί δεν απασχολούν δημοσιογράφους στα δικά τους γραφεία Τύπου;
Λένε, επίσης, ότι είναι καταδικαστέα για μένα η συνεργασία μου με τον Βήμα fm. Η τοποθέτηση του πρώην αρχισυντάκτη, επί 25 χρόνια, του πολιτικού ρεπορτάζ του Βήματος, στη θέση του προέδρου του ΔΣ της Αυγής, τι είναι;
Επί προσωπικού. Όταν εγώ έπαιζα στο Κούμπουρνο, πολλοί από τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήξεραν κατά που πέφτει στο νησί. Η Κως είναι η γενέτειρα μου. Δεν είναι η καβάτζα μου. Επίσης, επειδή γνωριζόμαστε, δεν διαθέτω ούτε μεγάλη ακίνητη περιουσία στη Κω ούτε πολυκατοικίες στα Κολωνάκια.
& το σημερινό του σχόλιο στο fb
Δημήτρης Χόνδρος
Νοιώθω αφόρητους πόνους σήμερα. Σαν το κατεστημένο που χτυπά αλύπητα ο …Γάκης(!) Ποιός είναι ο Γάκης; Όποιος το βρει κερδίζει χρίσμα υποψηφίου για το δήμο της Κω!
ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΜΗ ΚΑΚΟ ΜΟΥ!‏
Ο διάλογος φανταστικός. Κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου στο μυαλό του κ. Γάκη. Ήταν και άλλοι παρόντες. Άνθρωποι που μπορούν να γελάσουν με την ψυχή τους με τις αηδίες του κ. Γάκη. Αυτό που με κάνει να αηδιάζω είναι ότι ζήτησα λέει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Μη κακό μου! Και ότι μου έριξε πόρτα, λέει, επειδή είμαι κατεστημένο. Χαζομάρες! Ψέμματα! Με αποκαλεί Δημήτράκη, τάχα μου για να μειώσει. Ναι, αλλά όταν το Δημητράκη κάλυπτε Συνόδους Κορυφής ο εν λόγω κύριος ψάρευε στο Αφάντου.
Για τον πραγματικό διάλογο τώρα. Ο κ. Γάκης όχι μόνο δεν μου είπε ότι την επιλογή θα την κάνουν οι οργανώσεις του κόμματος, αλλά ότι ο ίδιος έχει αποφασίσει να κάνουν κάτι άλλο και να στηρίξουν συγκεκριμένο πρόσωπο. Στο τέλος της συζήτησης, στην οποία διατύπωσα τις ενστάσεις μου για το καπέλωμα που επιχειρεί, ο κ. Γάκης, αηδιασμένος απο τη συνομιλία με το κατεστημένο, ζήτησε και του έδωσα το τηλέφωνο μου, και μου έδωσε το δικό του. Τόση φρίκη τράβηξε!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου