Τοπικές Ειδήσεις

Δωροεπιταγές ύψους 3.000 ευρώ για άπορους συμπολίτες μας

Δωροεπιταγές συνολικού ύψους 3.000 ευρώ για τους άπορους συμπολίτες μας, διέθεσε στο Δήμο Ρόδου ο σύλλογος «Ελληνικό Κύμα Αυστρίας» μέσω της επίτιμης προξένου, κυρίας Μαίρης Μοσχή, την οποία υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Κώστας Ταρασλιάς και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τριάντος.

«Με μεγάλη χαρά σας παραδίδω εκ μέρους του συλλόγου Ελληνικό Κύμα Αυστρίας το ποσό των 3.000 ευρώ σε δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ προκειμένου να διατεθούν σε άπορους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η εθελοντική προσφορά αποδεικνύει εμπράκτως για μία ακόμη φορά όχι μόνο την ευαισθησία, αλλά το σεβασμό και την υποστήριξη των φίλων πολιτών της Αυστρίας στην τοπική μας κοινωνία. Αυτές οι πράξεις ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας μας γεμίζουν ελπίδα. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους του συλλόγου «Ελληνικό Κύμα Αυστρίας». Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα υγεία και καλή συνέχεια στο θεάρεστό τους έργο», δήλωσε η κα Μαίρη Μοσχή.
Τις ευχαριστίες του και τη συγκίνησή του για τη σημαντική αυτή προσφορά εξέφρασε ο κ. Ταρασλιάς δηλώνοντας ότι:
«Η κα Μαίρη Μοσχή, μας συγκίνησε με την χειρονομία του συλλόγου Ελληνικό Κύμα Αυστρίας που προσφέρει σε απόρους συμπολίτες μας δωρεοεπιταγές.
Στις μέρες μας τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έχουν ιδιαίτερη σημασία. Ευχαριστούμε και εκ μέρους του δημάρχου μας κ. Καμπουράκη την κα Μοσχή και τον σύλλογο».
Ο κ. Γιώργος Τριάντος ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του την κα Μαίρη Μοσχή και το σύλλογο για τη «σπουδαία πράξη αλληλεγγύης και ευαισθησίας». Είπε ότι οι δωροεπιταγές στους δικαιούχους των δομών πρόνοιας του δήμου θα δοθούν κατά προτεραιότητα.
Ο σύλλογος, Ελληνικό Κύμα Αυστρίας (GRIECHISCHE WELLE AUSTRIA) ιδρύθηκε το 2017 με στόχο τη στήριξη των πολιτών στην Ελλάδα που το έχουν ανάγκη. Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα έχει υλοποιήσει σημαντικό έργο, το οποίο στηρίζουν καλλιτέχνες της Βιέννης, ελληνικής και αυστριακής καταγωγής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου