Τοπικές Ειδήσεις

Προβλήματα με κατολισθήσεις προκάλεσε η έντονη βροχή στην Σύμη

541b922d-69a8-468e-9133-b76d3534d93e

Προβλήματα στην Σύμη προκάλεσε η έντονη νεροποντή που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όπως δήλωσε στην «δ» ο δήμαρχος Λευτέρης Παπακαλοδούκας.
Η βροχή ξεκίνησε στο νησί λίγο μετά τις 8 το πρωί, ενώ σημειώθηκε και σφοδρή χαλαζόπτωση για σύντομο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι ζημιές εντοπίζονται κυρίως στον Εμπορειό και την παραλία με τα φερτά υλικά που κατέβηκαν με την ροή των νερών. Αρκετές κατολισθήσεις με πέτρες καταγράφονται σε δρόμους του οδικού δικτύου σε διάφορα σημεία του νησιού, το γήπεδο στο Πέδιλα πλημμύρισε, ενώ πλημμύρισαν και δύο σπίτια στο Χωριό. Ο κ. Παπακαλοδούκας επισήμανε ότι το κυρίως πρόβλημα εστιάζεται στις πολλές κατολισθήσεις.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.