ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ερντογάν «αδειάζει» τον Σοϊλού: Ευχαριστεί Ελλάδα και ΗΠΑ για την συμπαράσταση τους στο τρομοκρατικό χτύπημα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ερντογαν

Με ένα tweet μετά την συ­νά­ντη­ση με τον Αμε­ρι­κα­νό πρό­ε­δρο Τζο Μπάι­ντεν, ο Ταγίπ  Ερ­ντο­γάν εκ­φρά­ζει τις ευ­χα­ρι­στί­ες του προς όλα τα κράτη και τους διε­θνείς ορ­γα­νι­σμούς που εκ­δή­λω­σαν την συ­μπα­ρά­στα­σή τους προς την Τουρ­κία για το τρο­μο­κρα­τι­κό χτύ­πη­μα, το με­ση­μέ­ρι της Κυ­ρια­κή στον πο­λυ­σύ­χνα­στο δρόμο Ιστι­κλάλ στην καρ­διά της Κων­στα­ντι­νού­πο­λης.

Με­τα­ξύ των χωρών που απει­κο­νί­ζο­νται σε ει­κο­νί­δια με ση­μαί­ες συ­γκα­τα­λέ­γο­νται η Ελ­λά­δα και οι ΗΠΑ, σε βάρος των οποί­ων χτες ο Σου­λεϊ­μάν Σοϊ­λού είχε εκτο­ξεύ­σει ανυ­πό­στα­τους ισχυ­ρι­σμούς, ει­δι­κά σε βάρος των ΗΠΑ ότι υπο­στη­ρί­ζουν την τρο­μο­κρα­τία.

Θα μπο­ρού­σε να θε­ω­ρη­θεί και άδεια­σμα στον υπουρ­γό Εσω­τε­ρι­κών, Σου­λεϊ­μάν Σοϊ­λού, που έβαλε στο «κάδρο» των ευ­θυ­νών την Ελ­λά­δα και δεν δέ­χτη­κε τα συλ­λυ­πη­τή­ρια των ΗΠΑ για την πο­λύ­νε­κρη επί­θε­ση στην Κων­στα­ντι­νού­πο­λη.

Τι ανα­φέ­ρει στην ανάρ­τη­σή του ο Ταγίπ Ερ­ντο­γάν

«Θα ήθελα να εκ­φρά­σω την ευ­γνω­μο­σύ­νη μου σε όλες τις χώρες και τους διε­θνείς ορ­γα­νι­σμούς που αντέ­δρα­σαν στην τρο­μο­κρα­τι­κή επί­θε­ση στη λε­ω­φό­ρο Ιστι­κλάλ, μοι­ρά­στη­καν τον πόνο μας και εξέ­φρα­σαν τα συλ­λυ­πη­τή­ριά τους», έγρα­ψε ο Ταγίπ Ερ­ντο­γάν στην ανάρ­τη­σή του στο twitter.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.