ΕΙΔΗΣΕΙΣ

NΔ: Αυτά είναι τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
3661956_252863_351919_type13262

Ολο­κλη­ρώ­θη­καν οι εργα­σίες της Συνε­δρί­α­σης της Πολι­τι­κής Επι­τρο­πής της Νέας Δημο­κρα­τίας.

Μετά τον πρω­θυ­πουργό, ομιλία προς το Σώμα απηύ­θυνε ο γραμ­μα­τέας της Πολι­τι­κής Επι­τρο­πής της ΝΔ Παύλος Μαρι­νά­κης και ακο­λού­θησε η δια­δι­κα­σία εκλογής της Εκτε­λε­στι­κής Γραμ­μα­τείας του κόμ­μα­τος. Το λόγο έλαβε η πρό­ε­δρος της Εφο­ρευ­τι­κής Επι­τρο­πής Σοφία Βούλ­τεψη η οποία ανέ­γνωσε τον κατά­λογο των υπο­ψη­φιο­τή­των.

Η Εφο­ρευ­τική Επι­τροπή απο­τε­λού­μενη από τη Σοφία Βούλ­τεψη ως πρόεδρο, την Κων­στα­ντίνα Καρα­κώ­στα και τον Γιάννη Παπα­γε­ωρ­γίου ως μέλη, έπειτα από σχετική πρόταση της προ­έ­δρου της, απο­φά­σισε ομόφωνα ότι στην εκλογή των αιρετών μελών της Εκτε­λε­στι­κής Γραμ­μα­τείας παρέλ­κει η διε­ξα­γωγή της εκλο­γι­κής δια­δι­κα­σίας με κάλπη και ψηφο­δέλ­τιο, όπως κατ’ ανα­λο­γία είθι­σται να πραγ­μα­το­ποιεί­ται σε εσω­κομ­μα­τι­κές δια­δι­κα­σίες στις οποίες ο αριθμός των υπο­ψη­φίων αιρετών μελών είναι ίσος με τον αριθμό των υπό εκλογή θέσεων μελών της Εκτε­λε­στι­κής Γραμ­μα­τείας.

Αιρετά μέλη της Εκτε­λε­στι­κής Γραμ­μα­τείας της Νέας Δημο­κρα­τίας εξε­λέ­γη­σαν ομόφωνα:

Κοι­νο­βου­λευ­τικά μέλη:

1.Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα

2.’Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου

3.Βασίλειος-Πέτρος Σπα­νά­κης

4.Ευρι­πί­δης Στυ­λια­νί­δης

Mέλη της Πολι­τι­κής Επι­τρο­πής, πλην των μελών της Κοι­νο­βου­λευ­τι­κής Ομάδας:

1.Κων­στα­ντί­νος Αγο­ρα­στός

2.Κων­στα­ντί­νος Γιαν­νου­λά­κης

3.Κων­στα­ντίνα Καλλιοντζή-Νικολοπούλου

4.Ιωάννης Πολι­τό­που­λος

Παράλ­ληλα, το Σώμα της Πολι­τι­κής Επι­τρο­πής ενέ­κρινε την τρο­πο­ποί­ηση του Κανο­νι­σμού Λει­τουρ­γίας Οργα­νώ­σεων Από­δη­μου Ελλη­νι­σμού της Νέας Δημο­κρα­τίας, κάτι που πλέον δρο­μο­λο­γεί τη διε­ξα­γωγή εσω­κομ­μα­τι­κών εκλογών των οργα­νώ­σεων του κόμ­μα­τος για τους Έλληνες της Δια­σπο­ράς μετά από 11 χρόνια. Αυτό απο­δει­κνύει -όπως ανα­φέ­ρει σε σχετική ανα­κοί­νωσή της η ΝΔ-, πως η Νέα Δημο­κρα­τία είναι έμπρα­κτα κοντά στους Έλληνες του εξω­τε­ρι­κού, μετά μάλιστα και από την εμβλη­μα­τική μεταρ­ρύθ­μιση που για πρώτη φορά τους δίνει τη δυνα­τό­τητα να ασκή­σουν το εκλο­γικό τους δικαί­ωμα από τον τόπο δια­μο­νής τους.

Η συνε­δρί­αση συνε­χί­στηκε με τις τοπο­θε­τή­σεις των μελών της Πολι­τι­κής Επι­τρο­πής σύμφωνα με τον κατά­λογο των ομι­λη­τών.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.