Ειδήσεις

Επιστολή του Silver Alert στον Κρεμαστινό για τις δηλώσεις Λοβέρδου

Ο Εθελοντικός Οργανισμός ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ/Silver Alert απέστειλε στον κύριο Κρεμαστινό με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την ακόλουθη επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Κρεμαστινέ

Συμφωνα με τα διαβιβαζόμενα από εσας προς τον κύριο Υπουργό Υγείας σχετικά με καταγγελίες πολιτών με θέμα την μη χορήγηση ακριβών φαρμάκων και συσκευών σε υπερηλίκους ασθενείς., συμπεραίνουμε οτι βρισκόμαστε προ εγκληματικής ενέργειας κατά συρροή, μιλάμε για το Ελληνικό “ΝΤΑΧΑΟΥ” στο 2014.

Την Δευτέρα το πρωί ο Εθελοντικός Οργανισμός ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ θα υποβάλει αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με συνημμένη την επιστολή σας, για την διερεύνηση των καταγγελιών και την δίωξη παντός υπευθύνου.

Η ρήση του κυρίου Ανδρέα Λοβέρδου επί υπουργίας του στο Υπουργείο Υγείας ότι “οι ηλικιωμένοι ζουν πολλά χρόνια και αποτελούν βάρος για το Ασφαλιστικό σύστημα” είναι ακόμα νωπή στην μνήμη όλων των πολιτών και ιδιαιτέρως των ηλικιωμένων. Έχει δε θεωρηθεί η απαρχή της απαξίωσης των ηλικιωμένων συμπολιτών μας.
http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_04.html
http://edkozanis.blogspot.gr/p/blog-page_12.html

Δεν αρκεί λοιπόν μόνο η ενημέρωση πρός τον κύριο Υπουργό Υγείας, επιβάλλεται η παρέμβαση της δικαιοσύνης και η απόδοση ευθυνών.

Θέλουμε να σταθείτε αρωγός στην διαμαρτυρία μας και την καταγγελία μας.

Γεράσιμος Κουρούκλης
Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ)
Πρόεδρος του Δ.Σ.
Εθελοντικός Οργανισμός “Γραμμή Ζωής”
Κοινωφελές Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Τηλεειδοποίησης & Βοήθειας στο Σπίτι
Διοικητής της Υπηρεσίας Silver Alert

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου