ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ακόμη 4 αθίγγανοι κατηγορούμενοι για πυροβολισμούς στον τσιγγανομαχαλά!

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Καρακόνερο τσιγγάνοι
Μέγεθος γραμμάτων

Ελεύ­θε­ροι με πε­ριο­ρι­στι­κούς όρους αφέ­θη­καν προ­χθές το από­γευ­μα μετά την απο­λο­γία τους με ομό­φω­νη από­φα­ση της Ανα­κρί­τριας και της Ει­σαγ­γε­λέ­ως Υπη­ρε­σί­ας, ακόμη 4 αθίγ­γα­νοι κα­τη­γο­ρού­με­νοι για από­πει­ρα αν­θρω­πο­κτο­νί­ας με πυ­ρο­βο­λι­σμούς στον τσιγ­γα­νο­μα­χα­λά.

Εχει ήδη κρι­θεί προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νος ένας 28χρο­νος συ­γκα­τη­γο­ρού­με­νός τους ενώ ελεύ­θε­ρος με τους πε­ριο­ρι­στι­κούς όρους της απα­γό­ρευ­σης εξό­δου από τη χώρα, της εμ­φά­νι­σής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυ­νο­μι­κό τμήμα του τόπου κα­τοι­κί­ας του και της κα­τα­βο­λής χρη­μα­τι­κής εγ­γύ­η­σης ύψους 2.000 ευρώ κρί­θη­κε ένας 37χρο­νος και ελεύ­θε­ροι με τους ίδιους όρους αλλά με εγ­γύ­η­ση 1.000 ευρώ ένας 46χρο­νος και δύο 18χρο­νοι. Στην υπό­θε­ση εμπλέ­κε­ται και ένας αθίγ­γα­νος αγνώ­στων λοι­πών στοι­χεί­ων.

Την 22α Αυ­γού­στου 2023 το βράδυ με αυ­το­κί­νη­το μάρ­κας Nissan Almera με­τέ­βη­σαν από κοι­νού σε οικία ομο­ε­θνούς τους στην οδό Βουλ­γα­ρο­κτό­νων και έρ­ρι­ψαν γυά­λι­να μπου­κά­λια ενα­ντί­ον του ίδιου και της οι­κο­γέ­νειάς του.

Ο 28χρο­νος φέ­ρε­ται να έβαλε και με κα­ρα­μπί­να του­λά­χι­στον μια φορά στον αέρα.

Την 24η Αυ­γού­στου 2023 το βράδυ οι ίδιοι δρά­στες με φορ­τη­γό αυ­το­κί­νη­το, χρώ­μα­τος μπορ­ντό με­τέ­βη­σαν από κοι­νού έξω από πα­ρά­πηγ­μα ομο­ε­θνούς τους και ο πρώ­τος και ο δεύ­τε­ρος απρό­κλη­τα έβα­λαν ενα­ντί­ον αυτού και της οι­κο­γέ­νειάς του με κα­ρα­μπί­νες. Την 3η Σε­πτεμ­βρί­ου 2023 το βράδυ οι τρεις πρώ­τοι που επέ­βαι­ναν σε αυ­το­κί­νη­το με­τέ­βη­σαν σε άλλο πα­ρά­πηγ­μα στο Κο­ρα­κό­νε­ρο και έβα­λαν κατά του ίδιου ως άνω ομο­ε­θνούς τους με κα­ρα­μπί­νες.

Ο τρί­τος πε­ρι­συ­νέ­λε­ξε τους κά­λυ­κες και όλοι διέ­φυ­γαν προς άγνω­στη κα­τεύ­θυν­ση.

Την 4η Σε­πτεμ­βρί­ου 2023 τις πρώ­τες πρω­ϊ­νές ώρες οι τρεις πρώ­τοι που επέ­βαι­ναν σε αυ­το­κί­νη­το στάθ­μευ­σαν έξω από το πα­ρά­πηγ­μα του ίδιου ομο­ε­θνούς τους και οι δύο πρώ­τοι πυ­ρο­βό­λη­σαν με κα­ρα­μπί­νες το πα­ρά­πηγ­μά του και προ­κά­λε­σαν φθο­ρές σε αυ­το­κί­νη­το συγ­γε­νούς του θύ­μα­τος.

Το πρωί της ίδιας ημέ­ρας οι τρείς πρώ­τοι με­τέ­βη­σαν εκ νέου στο πα­ρά­πηγ­μα του ομο­ε­θνούς τους και έβα­λαν εκ νέου ενα­ντί­ον του και της οι­κο­γέ­νειάς του με κα­ρα­μπί­νες.

Το θύμα βρήκε και πε­ρι­συ­νέ­λε­ξε 5 κά­λυ­κες τους οποί­ους και πα­ρέ­δω­σε στους αστυ­νο­μι­κούς.

Απο­λο­γού­με­νοι αρ­νή­θη­καν τα όσα τους απο­δί­δο­νται.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.