Τοπικές Ειδήσεις

Ημεδαπός βρέθηκε υπόλογος για ρευματοκλοπή από απάτη Αλβανού

Ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου με μήνυση κατά παντός υπευθύνου φυσικού προσώπου και ουσιαστικά κατά δύο υπηκόων Αλβανίας στους οποίους μίσθωσε ακίνητο του, για απάτη, υπέβαλε ένας ημεδαπός κάτοικος της Λίνδου.
Ο μηνυτής τονίζει ότι με ιδιαίτερη έκπληξη του επιδόθηκε έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., με άκρως προσβλητικό για την προσωπικότητα του τίτλο «ρευματοκλοπή», για ακίνητο ιδιοκτησίας του, που κείται στη Λίνδο.
Στο ακίνητο, που φέρεται ότι διαπιστώθηκε ρευματοκλοπή, δεν διαμένει παρά μόνο μισθώνει συνεχώς και αδιαλείπτως από το έτος 2008 έως και σήμερα, όπως αποδεικνύεται από επισυναπτόμενα, νομίμως κατατεθειμένα στην αρμόδια ΔΟΥ Ρόδου, μισθωτήρια συμβόλαια.
Από την 9η Ιανουαρίου 2017 έως 19 Νοεμβρίου 2020 που φέρεται στο ως άνω έγγραφο, να διαπιστώνεται παρέμβαση στο μετρητή, το ακίνητο ήταν μισθωμένο από 3 Μαρτίου 2015 έως και 28 Νοεμβρίου 2019 σε έναν υπήκοο Αλβανίας και από 29 Νοεμβρίου 2019 έως και σήμερα σε έναν ομοεθνή του.
Υποστηρίζει πως ο δράστης της κλοπής ρεύματος είναι ο μισθωτής ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε συμφέρον, αφού αυτός κατανάλωνε και πλήρωνε τους μηνιαίους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο ακίνητό του.
Ισχυρίζεται ότι ο μηνυόμενος προέβη σε εξαπάτησή του, αφού διέπραξε παρέμβαση στον μετρητή του ακινήτου του, την οποία του απέκρυψε, με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, ζημιώνοντάς τον αφού έχει βρεθεί κατηγορούμενος από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. για ρευματοκλοπή.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Μανώλης Βλάχος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου