Ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, τη Ρόδο στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.
Το ακριβές πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είναι το εξής:
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου
17:30: Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγιά της Κρεμαστής
19:30: Προεκλογική ομιλία ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου (Κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ»)
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου
09:00: Επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Ρόδου
09:15: Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου
09:30: Συνάντηση με Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο
10:00: Συνάντηση με Δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο
10:30: Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (Δημαρχείο Ρόδου)

Με αφορμή τη διήμερη επίσκεψή του στη Ρόδο, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την εξής δήλωση:

«Η αλήθεια είναι κοινή για όλους μας. Πολίτες, πολιτικούς και κόμματα. Κι αυτή η αλήθεια επιτάσσει σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή για το μέλλον της χώρας, να βάλουμε όλοι πλάτη ώστε η Ελλάδα να μπει σε μια περίοδο σταθερότητας και ομαλότητας όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για την ίδια την Δημοκρατία μας.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας και στις μέλλουσες γενιές να επιδιώξουμε συνεννοήσεις, συνθέσεις και συνεργασίες. Να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας μακρόπνοης Κυβέρνησης με άξια, ικανά και αποφασισμένα στελέχη. Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί ότι η επόμενη Κυβέρνηση θα μπορέσει να κινηθεί με την υπευθυνότητα, εντιμότητα, ψυχραιμία, σοβαρότητα και μέτρο που απαιτούν οι προκλήσεις που έχουμε άμεσα μπροστά μας ως χώρα.

Την επόμενη ημέρα των εκλογών θα πρέπει να επιδείξουμε θάρρος και τόλμη. Να υπερβούμε στεγανά. Να είμαστε αποτελεσματικοί. Γι’ αυτό αποφασίζουμε με καθαρό μυαλό και επίγνωση των δεδομένων, συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία και ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία. Πάμε την Ελλάδα μπροστά».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ