Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες, οι οποίες προετοιμάζουν το γήπεδο της Διμυλιάς προκειμένου να αποκτήσει φυσικό χορτάρι και όπως όλα δείχνουν, η εγκατάσταση θα είναι έτοιμη νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζαν αρχικά οι άνθρωποι του Ατρόμητου.
Χθες ολοκληρώθηκαν τα χωματουργικά και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει να εγκαθίσταται το αρδευτικό-αποστραγγιστικό σύστημα, με το οποίο θα κλείσει η φάση της δημιουργίας της απαραίτητης υποδομής.
Όπως εκτιμούν στη Διμυλιά, στις αρχές του Σεπτεμβρίου θα μπορέσει να ξεκινήσει η σπορά του χλοοτάπητα κι αν οι καιρικές συνθήκες συμμαχήσουν, ο Ατρόμητος θα αποκτήσει τη δυνατότητα χρήσης της φυσικής του έδρας τις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Υπενθυμίζεται, πως το αρχικό πλάνο προέβλεπε την τοποθέτηση στο γήπεδο της ομάδας συνθετικού τάπητα. Με δεδομένο πως οι σύνθετες και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες θα δημιουργούσαν ίσως και αξεπέραστα προβλήματα στον Ατρόμητο αποφασίστηκε, μετά από παρέμβαση του προέδρου του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρου Κολιάδη, να επιλεγεί ως λύση το φυσικό χορτάρι.
Οι παράγοντες του σωματείου ανέλαβαν, με δικά τους έξοδα και προσωπική εργασία, την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου, ο ΔΟΠΑΡ τα υπόλοιπα και δεν υπάρχει αμφιβολία πως το τελικό αποτέλεσμα θα χαροποιήσει τόσο εκείνους, όσο και τους φίλους του ποδοσφαίρου της περιοχής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ